Reklama

Reklama

Pamela: Příběh lásky

  • USA Pamela, a Love Story
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pamela Anderson vypráví o svojí cestě ke slávě, vrtkavých vztazích i známém skandálu s erotickou nahrávkou. A na přetřes přijdou i její soukromá videa a deníky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

M.Z.A 

všechny recenze uživatele

Na tento dokument by se měli koukat hlavně fanoušci Pam. Protože pokud na něho narazí nějaký “fujsilikony”, tak si vyhoní péro, jistojistě dá pokrytecky nízké hodnocení a pak se vrátí ke své tlusté hnusné přítelkyni. Vidím tu jistou paralelu s Marylin Monroe, která by se, jako jedna z mála, dokázala svou feminitou vyrovnat Pamele. Ta to zatím nevzdala a stále se hledá. Přeju jí, aby konečně našla pokoj v duši. Narodit se totiž jako jeden ze sexsymbolu století nemusí být žádný med. Tomu ale, vy hnusáci, nemůžete rozumět. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Bez make-upu a v decentním župánku podává Pamela otevřenou životní výpověď, a tak trochu bilancuje po padesátce svůj dosavadní život. Tvůrci kladou velký důraz na civilní koncept a divák tak dostává možnost tuto kanadskou „Brigitte Bardot“ zpomaleně pozorovat při procházkách po statku nebo jak s péčí řádného hospodáře řídí traktor. Pamela působí velmi otevřeně a bez úhybných manévrů vypráví o svém životě a nebojí se přitom rozvinout řadu intimních témat. Je to střídmé s otevřenou tváří, ale očekávejte spíše standartní dokumentární počin od Netflixu, který svou oslavností chvílemi působí až mechanicky a neskrývavě dává najevo, že byl Pamele ušit přímo na míru. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Bohužel je to takové jednoduché a vlastně to jde dost po srsti. I když se hovoří o tématech které jsou velmi kontroverzní nebo nějak zajímavé, tak to sice nikam neuhýbá. Nezastírá, že se to stalo, ale všechno je to takové jednoduché a hloupoučké. Asi jako je Pamela Anderson sama. Asi za to může fakt, že se dokument skládá pouze ze starých záběrů a promluvy samotné Pamely (+ pár výstupů synů Pamely). Nevím jestli to nevzniklo, tak trošku jako reakce na minisérii Pam&Tommy, ale řeší se to prakticky až na konci a rozhodně se opět nežene někam do kontroverze. Prakticky to jenom dokazuje jak je ta minisérie přesná. Bohužel tenhle životopisný seriál v plné nahotě ukazuje, že Pamela byla pouze hezká pro oko, ale jinak nedokázala nabídnout nic dalšího. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Pamela už se asi nezbaví nálepky té z Playboye a Pobřežní hlídky, ale i když se samozřejmě i o tom v tomhle dokumentu mluví, ve výsledku ukazuje Pamleu jako obyčejnou sympatickou ženskou, která to měla v životě ve spoustě věcech jednodušší a ve spoustě jiných zase mnohem těžší a i teď po padesátce se stále víceméně hledá. Srovnávání Pamely s jiným sexsymbolem - Marylin Monroe pak není úplně od věcí a jejich životy i kariéry se v lecčems protínají. Samozřejmě s tím rozdílem, že Marylin to nakonec dohnalo a dopadla jak dopadla, kdežto Pamela to bere (teď) už celkem s nadhledem a jak sama říká, nepovažuje se za oběť a ví, že do spousty problémů se dostala i svým vlastním přičiněním. Pokud pak něčím Pamela opravdu překvapila, pak je to její vystoupení na Broadwayi v muzikál Chicago, ve kterém je velmi dobrá a neřekl bych to do ní ( to jsou holt ty stereotypy a škatulky)...70% ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Podzim života u Andersonovic Pamely klope na dvere a tudíž ideálny timing pre zúčtovanie s minulosťou. Beznádejná romantička, obeť sexuálneho násilia, sex-symbol, značka. Je tu všetko podstatné, v podaní hlavnej aktérky, ktorá sa prezentuje až podozrivo normálne (čti "down to earth") - absence mejkapu či namustrovaných celebrity talking heads výslednému dojmu určite hodne pomohla. Hoci sa to tu archívnymi zábermi doslova hemží (četnosť výskytu Jay Lena by pokojne vystačila na credit Special Guest Star), na footage z Kutila Tima, theme song z Baywatchu alebo popkultúrny zeitgeist must-see v podaní Chandlera a Joeyho ("Hlavně, že běhaj.") bohužiaľ prachy v rozpočte nezostali. Škoda no. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama