Reklama

Reklama

Pamela: Příběh lásky

  • USA Pamela, a Love Story
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pamela Anderson vypráví o svojí cestě ke slávě, vrtkavých vztazích i známém skandálu s erotickou nahrávkou. A na přetřes přijdou i její soukromá videa a deníky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Dokument vyšel přesně tak, jak jsem predikovala u seriálu Pam a Tommy. Ta show vyprovokovala skutečnou Pam Anderson, aby se ke všemu vyjádřila. A bylo jasné, že se nebude mluvit jen o seriálu, který odmítla vidět. Pamela, a Love Story je bilance příběhu jedné oslnivé hvězdy 90. let, která stejně jako Kim Basinger začínala v Playboyi, ale na rozdíl od Kim se jí velké filmy vyhýbaly obloukem. Přesto měla výraznou kariéru v televizi, točila prakticky nonstop skoro celé dvě dekády. Během toho stihla prožít několik manželství a dvojité mateřství. Seriály jako Home Improvement, Baywatch, V.I.P., Stripperella a Stacked jsou bez ní nemyslitelné. Takže proč bychom měli poslouchat příběh o tom, že jí aféra se sex tape zničila kariéru? Protože jí nezničila kariéru, ale pěkně od základů jí zničila jako člověka. A to bychom dnes měli vnímat nejvíc, ať už pracujete v jakémkoli povolání, nikdo nemá právo na vaše soukromí. A v tom byla 90. léta zákeřná. Dnes je bývalé playmate přes padesát a opět dokázala, že na to vždycky měla. Dostala se daleko v Dancing with Stars a zahrála si na Broadwayi v Chicagu Roxie Hart a to není rozhodně málo. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že se mi to bude až tak líbit, velké překvápko. Pamela, jakožto sexbomba 90. let, a do které byl zamilovanej snad každej druhej, včetně mě, se odhodlala a natočila s Netflixem životopisný dokument o své osobě, kde se člověk opravdu dozví spoustu zajímavých a peprných věcí. Nikdy jsem si o ní dopředu nic nezjišťoval a bulvární plátky taky nečetl, takže pro mě bylo překvapením, že byla jako dítě zneužita. Popisuje několik svých vztahů, některé více, některé jen letmo. Chápat se to dá, to by jinak museli natočit desetidílnou minisérii. Nejzajímavějším bodem je chvíle, kdy se začne mluvit o krádeži domácího porna, které má ve své podstatě velký vliv na její pozdější kariéru. Vše nám vypráví samotná Pamela a toho si vlastně cením ze všeho nejvíce. Dokument je doplněn spousty domácími videi a samozřejmě dobových záběrů - rozhovory, focení pro playboy, scény při natáčení, talkshow apod. Překvapením byla i účast jejích synů. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Oukej.. Už mě sice trošku začíná srát ta netflixovská šablona podle které sekají ty dokumenty jako Baťa cvičky, ale pro mě, jakožto tuctového diváka, který měl vždy Pamelu zafixovanou jen jako jakýsi popkulturní fetiš přelomu osmdesátých a devadesátých let, bylo vlastně osvěžující zjistit, že je to ve skutečnosti poměrně ordinérní lidská bytost. Smůlu měla snad jen v tom, že její křivky byly příliš vnadné a její sny příliš romantické. Osobně nechápu, že dnes ještě někdo (včetně Pamely) řeší jednu obrazově a obsahově nekvalitní sextape. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

7/10. Pro fanoušky veškerého dění okolo Pamely je tento dokument jako stvořený. Doporučuju se na něj podívat až poté, co se podíváte na hraný seriál Pam a Tommy. O něm bude v tomto snímku taky řeč a krásně to podtrhne myšlenku celého dokumentu. Také shledávám paralelu s Marilyn Monroe, protože obě byly (i nadále jsou) ikony své doby a díky svému půvobu a kráse taky zneužívány. V případě Pamely se na konci dokumentu ukáže, že někteří lidé už prostě nedokážou vydržet delší čas ve vztahu díky tomu, co si prožili. ()

M.Z.A 

všechny recenze uživatele

Na tento dokument by se měli koukat hlavně fanoušci Pam. Protože pokud na něho narazí nějaký “fujsilikony”, tak si vyhoní péro, jistojistě dá pokrytecky nízké hodnocení a pak se vrátí ke své tlusté hnusné přítelkyni. Vidím tu jistou paralelu s Marylin Monroe, která by se, jako jedna z mála, dokázala svou feminitou vyrovnat Pamele. Ta to zatím nevzdala a stále se hledá. Přeju jí, aby konečně našla pokoj v duši. Narodit se totiž jako jeden ze sexsymbolu století nemusí být žádný med. Tomu ale, vy hnusáci, nemůžete rozumět. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama