Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (388)

JFL

všechny recenze uživatele

"Český sen" pro věkovou kategorii 15-25 let v open beta verzi. Klusák s Remundou tehdy do kin dávali dokumentární výsledek mapující průběh a dopad celého marketingového pranku s cílem přimět diváky k nahlédnutí lživosti marketingu a českého slevového fanatismu. Kazma a spol. naopak do kin dávají marketingový fake produkt, jenž sám o sobě je jen další snůškou marketingových příslibů. V paralele s "Českým snem" není "The Movie" ani oním falešným průčelím slibovaného nákupáku na poli, spíš reklamou na něj, která jen místo televize běží v kinech. Kam že jsme se tedy za těch 19 let posunuli? Na Klusáka s Remundou byli tehdy lidi naštvaní, že z nich udělali nedobrovolné účastníky pranku, že se sami cpali před kameru a že si nám dovolovali vnucovat pohled na marketing jako byznys lží. Na "The Movie" se všichni nadšeně hrnou s vidinou, že budou součástí pranku, na jehož konci jim zase polobůh Kazma, obrněný notnou dávkou reputation-launderingu, jakože potvrdí to, co samozřejmě přeci všichni vědí, že marketing je lež a všechno je prank. Při tom z nich vytáhne hromadu peněz a nikoho to neštve, protože být u toho je flex a namísto nějaké otravné, časově náročnější katarze se zdejší zamyšlení odbyde konstatováním "meta, lol". ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A dám si tu práci, když už mají rádoby kritici tu potřebu vypisovat lidem, co film dobře hodnotí, hovadiny do zpráv. Moje věc, můj vkus a hlavně moje hodnocení. A ta pátá hvězda je právě pro ty troubele, kteří mají tak bohatý život, že vypisují lidem na profil po večerech nesmyslné vzkazy! Kino sedělo až do konce titulků, nikdo neodešel a co jsem viděl, tak se většina bavila. Tak klidně v nervech vybuchněte 🤣 To se to hezky zvedá, je vidět, že sr lidi umí v kině i bavit! ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po tak obrovské mediální masáži jsem se na to musel podívat, když už to dorazilo na Netflix. Nakonec to možná bylo trochu lepší, než jsem čekal. Jak už mnoho lidí zmiňovalo, když si člověk odmyslí Kazmovy "herecké" schopnosti, zbyde tam krom toho heistu jen omluvný dopis jeho bývalé přítelkyni. Nápad je to určitě originální, ale stačí to? Potřebujeme tohle vidět? (někteří blázni i v kině) Zaslouží si tak obrovský mediální prostor pro svou "hru"? Když pak peníze stejně vyhází z vrtulníku. Nevím no... Každopádně oceňuju pokus o české Dannyho parťáky, případně pár vtipných momentů. Určitě to stojí za diskuzi. Celkem čumím, kolik času mu to zabralo a že se mu do toho vloudilo hned několik překážek. Jen mi vadí ta jeho nekonečná snaha o "charitu." Ale to už k té show prostě patří. Na české poměry je to pořád originální počin. "Budu tě vláčet za dodávkou!" ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela se mi zamlouvají píčovinky a podrazy, ve kterých se Kazma vyžívá, a tak jsem si tento film nemohl nechat ujít. Nepatřím sice mezi skalní fanoušky, kteří dychtivě a nadrženě očekávali premiéru, nebo se měli touhu jako ovečky zúčastnit jeho soutěže. Moje prvotní očekávání brzy srazily poměrně negativní ohlasy, a tak v den zhlédnutí jsem měl prakticky nulová očekávání. Film jsem si nakonec užil. Kazma je ve své disciplíně a svým vlastním světě mistr. Dokáže vymýšlet všemožné vylomeniny, které se mu finančně neskutečně vracejí. Nápad s kontejnerem a svým autem byl boží a velmi mě bavilo sledovat okolnosti kolem tohoto projektu, které tvoří drtivou většinu tohoto filmu. U toho jsem se nenudil snad ani vteřinu. Jen mě absolutně nebavilo sledovat romantické chvilky s jeho láskou. To jsem trpěl a přišlo mi to ve filmu úplně o ničem a navíc. Velmi atypický film, ale vlastně jsem něco v podobném duchu trochu čekal. [80 %] ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Původně jsem šel do filmu s odporem a tím, že jinak než odpad to nebude, jelikož Kazma už prostě není zábavný a jeho o*eb celé společnosti nabral zase na obrátkách, když z lidí ždímal peníze skrze opakované návštěvy kina za účelem vyluštění šifry, která ale ve výsledku vlastně neexistovala a kód od trezoru byly 3 (víceméně náhodné) čísla, která se prostě nedají žádnou logickou úvahou odvodit. Stejně tak zmiňované šachy či pexeso, které všichni nadšenci hráli a snažili se vyluštit, nakonec nemělo vůbec žádný význam, celý monument s šifrou byl teda jen jeden velký "clickbait" a Kazmova snaha vydělat si na důchod. Ale i přes celou tuhle hyenistickou stránku musím produkt ocenit, a to paradoxně hlavně po filmařské stránce. Neherci zde totiž hrajou skvěle, má to humor, šťávu, zábavné vysvětlení celé kauzy se zakopaným autem a jednoduše to pěkně odsýpá. Na druhou stranu celý zážitek mi trochu degraduje fakt, že se tady prolíná skutečnost s fikcí, a tak v tom mám trochu guláš - některé věci jsou totiž až za hranicí uvěřitelnosti, a tudíž jasně vymyšlené, a jiné zase kopírují realitu, takže to ve výsledku působí hodně nešťastně a nedobře, ale z výsledku finálně nejsem až tak zklamaný a tu slabší 2* si snímek zaslouží. Bohužel to ale nemění nic na tom, že Kazma je tak trochu sociopatický maniak, jemuž prachy stouply do hlavy a který zas a znova o*ebal národ hloupých oveček, které jej s radostí fanaticky následují. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Celé dva dny natáčení, které probíhaly ve 100členném štábu v prostorách kasina, nakonec nebyly ve filmu použity. Kazma se je rozhodl z dramaturgických důvodu vystřihnout. Natočit tyto scény ho stálo 2 miliony korun. (griph)
  • Bohužel nešťastnou událostí zemřel člen štábu Jakub Jánovec, kterému byl věnován krátký nekrolog na konci filmu. Jeho rodině byla věnována část výdělku filmu. (Nalien)
  • Každá postava z filmových parťáků má reálnou předlohu někoho z Kazmova týmu. (griph)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama