Reklama

Reklama

Chris Rock: Selective Outrage

(pořad)
Stand-up / Komedie
USA, 2023, 69 min

Režie:

Joel Gallen

Scénář:

Chris Rock

Účinkují:

Chris Rock

VOD (1)

Recenze (19)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Už název stand-up ukazuje, jaké bude hlavní téma. A ano, vtipu o tom, jak si woke people broukají Jacksona, ale u R. Kellyho jdou rozbít stereo, jsem se zasmál. Nicméně fenomén cancel culture už se tu řeší od roku 2017 a přece jen, všechny vtipy na tohle téma už byly dávno vystřílené. Naštěstí později Chris najde jiná témata. Chris je docela vtipný, ale já jsem  spíš Chappelovec. A to je prostě úplně jiné náboženství. :-) ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Po par minutach jsem si rikal, ze mam asi moc nizkou hladinu melaninu, abych si dokazal Rockuv comedy special poradne uzit. A par pohledu do publika potvrzuje, ze opravdu nejsem cilovka. Chrisovo kouleni ocima, kriceni a plizeni po podiu mi prislo vic otravne nez cokoli jineho. Obcas jsem se zasmal, to jo. Obcas pobavil historkou. Ale jinak mi problemy cernochu v americe jsou celkem volne a ani me nebavi po stopadestae poslouchat o Kardashianovych. ()

Reklama

Mistr_Moon 

všechny recenze uživatele

Chrise Rocka znám akorát z Lethal Weapon 4, takže jsem byl zvědavý, jaký program si pro Netflix připravil. S ohledem na jeho věk a "slávu" bych čekal, že bude mnohem vtipnější. Za celou hodinu se věnoval snad jen 3 tématům a to proto, že u každého vtipu opakuje věty třeba i třikrát, čtyřikrát,... desetkrát za sebou. To ještě proloží několika slovy "Nigga". Nigga sem, nigga támhle. Jako, moc dobře ví, kdo je jeho publikum a taky to podle toho v sálu vypadalo. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Milujem jeho prednes. Tieto nové stand-upy už možno nie sú tak úderné, ako tie, ktoré robieval medzi koncom 90.tych rokov a zvolením Baracka Obamu za prezidenta (pretože zmenou politickej klímy jeho nasratosť malinko stratila na relevantnosti, a on sa rozhodol ďalej - miesto primárne politiky a rasy, venovať jak keby všetkému trochu), ale furt to v sebe má. Pri väčšine najlepších vtipov je smerovanie pointy značne neodhadnuteľné. A to naťahovanie nemá chybu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Chris Rock nikdy nebyl můj oblíbenec a tenhle stand-up tak byl pro mě jeho premiérou a nejspíš i derniérou zároveň. Celé je to přesně takové jako většina jeho rolí ve filmech. Ukřičené, sem tam vtipné a celkem často se zbytečně opakující. Úplně sem nepochopil proč v určitých pasážích musel některé věty opakovat snad desetkrát. Rozhodně tím jejich vtipnost, nebo údernost nijak nezměnil. Závěr okolo Willa Smithe byl každopádně dobrý a nejspíš se bude ještě hodně probírat. Příště si ale mnohem radši dám nějakého Chappella, protože ten je úplně jiná třída...60% ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama