Reklama

Reklama

Cheerleader Camp

Trailer

Obsahy(1)

Letní tábor roztleskávaček se mění z příjemné letní idylky na peklo, protože v táboře a okolním lese začne řádit tajemný vrah. Jedná se o typický "campový slasher", kde vrah není znám a je odhalen až na konci filmu. (Flipnic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkový slasher o táboru roztleskávaček! Přesně takové, jak to zní! Pokud vám Sleepaway Camp přišel málo sexy, sáhněte po Cheerleader Camp :). První hodinu sice vůbec nelze mluvit o hororu, ale humor mi naštěstí nevadil, několikrát jsem se i zasmál. Navíc, některá děvčata tu jsou (když nebudu hodnotit herecké výkony) víc než dobrá. Závěr pak přitvrdí a na řadu se dostane nějaké to napětí a gore. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Osmdesátá léta, tábor roztleskávaček. Jasný to potenciál na průměrnou zábavu protože tu máme vše co z toho vychází a bohužel nic navíc. Nádherné naprosto blbé americké roštěnky jež mají denní náplň složenu z opalování, svlékání a oblíkání, kecání o nesmyslech a natřásání. Film je slasher spíše tak nějak mimochodem, takže semtam se řeší mrtvá kandidátka na královnu roztleskávaček, ale klepat se strachy v křesle nebudete ani náhodou a akce je taky hodně poskrovnu. Pokud hledáte hororový filmeček,tak jste tu špatně. Tohle je prvoplánově jen taková blbina plná opravdu krásných kočiček a nic víc vám nikdo negarantuje :-))) ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle mohla být solidní vykopávka a dobrý camp slasher. Ale film naprosto kazí ten humor kterej není vtipnej. Aspoň že koz je tu poměrně dost. Vraždy jsou klasické co by jste od takovýhleho typu filmů čekaly. Na vraždy se čeká poměrně dlouho čeká a ta výplň mezitím jsou jen souboje roztleskávaček. Pokud jste tohle neviděly o nic jste nepřišly. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatný slasher a film obecně. První hodinu dojde jen k jedné vraždě nůžkami, která je velmi povedená. Jinak divák sleduje idiotské pobíhání nevýrazných a nesympatických postav před kamerou pokoušejících se o něco, čemu se říká herectví. Pitomé vtípky úplně odvádějí diváka od děje a ani žádný vlastně nerozbíhají. První hodinu fakt nevíme, co se vlastně bude dít. Finále je docela povedené. Vrah není znám, odhalí se až na konci. Měl byl jasný od začátku, výsledek mě nepřekvapil (navíc člověku napoví už cover dvd ...). Co se musí pochválit, tak povedené gore efekty, docela na svoji dobu odvážné a dále pěkné holčiny a odhalené kozičky. Ale to je tak vše. Jinak se jedná o nudný, nezáživný a trapný rádobyhorrorový brak. ()

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

Zcela podprůměrný kempový slasher, nedosahující kvalit jiných táborových sériových vyvražďovaček. Hlavně tomu chybí zabiják s maskou a né cosi neviditelného, co má působit mysteriózně, i když eruduvanému fandovi žánru, řekl bych během prvních 15 minut, musí dojít, kdo to všechno vykosí, ve filmu se s tím čeká až skoro do poslední minuty, takže někdo může být překvapen. Atmosféra byla takřka nulová, naopak gore slušné a hlavní protagonisté ve mně nevzbuzovali příliš nenávisti, koukat se na ně dalo, především slečny byli na osmdesátkový horor dost pěkné. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 24 dní a úvodná scéna sa točila ako posledná, na pôde Bakersfield High School. Odtiaľ tiež využili miestne roztlieskavačky do komparzu. (beso74)

Reklama

Reklama