Reklama

Reklama

Eminem feat. Dido - Stan

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2000, 8:10 min (Special Edition: 6 min)

Obsahy(1)

Eminemov klip rozpráva príbeh narušeného fanúšika prostredníctvom série výhražných listov. (nessbeal)

Recenze (27)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl hledat v soušasné rappové a hip hopové scéně nějaky klip, který by se dal považovat za nejlepší, tak by to byl nejspíš tento!!! Pokud se zamyslíte nad textem, tak paráda. Žadný rapperský kecy o tom, kolik do má bitches. Nic o tom, kolik kdo má peněz. Skvělý text a plus výborně mrazivý klip s hercem Devonem Sawa. Eminem je sice bílý šmejd, ale do rappu přinesl něco nového a to nové je zároveň perfektní!!! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Hrdina Nezvratného osudu, Devon Sawa a pravděpodobně nejlepší a nejslavnější bílý raper Eminem, Marshall Mathers alias Slim Shady, společně v jednom klipu za doprovodu okouzlující Dido. Eminem je borec a jeho texty v sobě vždycky mají kruté, nelítostné pravdy, lži, špínu, dno a všechno ostatní, co život a lidské vztahy přináší. Snad nikdo o tom nedokáže "vyprávět" lépe, než outsider, který si taky zažil svoje, ocitl se na dně a prošel si bůhví čím. RESPECT! ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Tento typ písničky mě vždy fascinoval a nikdy jsem nebyl schopný ho řádně napsat. Tedy - takový, který má nějaký dějový vývoj a vyvrcholení, nejen hudebně nebo textově. To tento klip splňuje skvěle, dokonce povyšuje i tak kvalitní píseň Thank You od Dido. Napjaté rodinné vztahy se mísí se vztahem fanouška a jeho idolu (natolik, že se vžil výraz něco "stanovat" nebo že je někdo "stan") a divák napjatě sleduje, jak příběh dopadne. Celé to navíc už v době na přelomu tisíciletí odhadlo popularitu žánru beat+zvuky deště. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Zrejme sa tu zišlo pekné množstvo fanúšikov Eminema, lebo keď si dám rebríček hudobných videoklipov a žáner krátkometrážne, tak je to tam samí Eminem, alebo raper či hip-hop. Objektivita išla stranou a rozhodol životný štýl a hudobné zameranie uživatelov. Ako nestranňík musím napísať, že ale z jeho klipov je ťažko sa dozvedieť o čom pieseň je. Za dve minúty klipu okerem toho, že si speváčka Dildo sadla na hajzel, tak nič. Som rád, že dnešná mládež tak dobre rozumie angličtine a bez problémov vníma čo tam Eminem melie, lebo klip im teda nepomôže. Škoda že ich excelentná angličtina končí pri počúvaní tejto hudby a ďalej už nič moc. ()

Zajímavosti (1)

  • Dido, která ve videoklipu hraje Stanleyho těhotnou přítelkyni, dala svému prvorozenému synovi křestní jméno Stanley. (bfa)

Reklama

Reklama