Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Farmáři nacházejí zraněné a zardoušené ovce a koně. Místní to dávají za vinu vlku samotáři. Myslivci zorganizuji nelegální hon na vlka, stopy ale nakonec policisty zavedou úplně jinam. Začíná hon na Roberta. (TV Prima)

Recenze (6)

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak  nějak  plichta . Pravý  policajt  se  probral  a  ten  falešný  utekl. Brož  se  také  našla  v  krabičce  a  Sári  se  vrací  k  manželovi  . Případ  s  ovcema  se  vyřešil  a  policista  je  mínus  celé  série . Škoda  ,  že  neumí  hrát  a  leze  ve  všech  dílech  na  nervy .  Slabý  scénář  ,  ovšem  Majer ,  Novotný  i  Vondráček  dobrá  volba  .  Závěrečná  scéna  za  deště  s  Wilkem   ,  i  vlkem   ,  taková  divná . Snad  druhá  série  bude  lepší . Tedy  ,   pokud  nějaká  bude . ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec série (protože se naznačují věci příští, tak předpokládám další sérii) mne poněkud zklamal. V předchozím díle se napětí dalo krájet, ale v konečné konfrontaci se postavy chovají jako idioti. Pronásledovaní chlap s babou vědí, že ve městě jsou ti, co jim jdou po krku, a oni se domluví, že se až druhý den (!) sejdou ve stájích, aby věc probrali! Wtf? Normálně by zdrhali hned. Stejně tak Myšičkův mafián udělá tu největší pitomost - zajde za starostou mu vyklopit, co a jak, a nechá starostovi čas, aby se nějak zařídil. A co udělá starosta? Nic. Čeká, až mu o ochranu Klárky řekne jeho žena, a potom také čeká a nezdrhá s dcerou a nezdrhá, jen čeká, až přijede mafián s poskokem. A btw, kam se ztratili ti dva zloduši, co šli do lesa hledat naše uprchlíky? Skutečně mne ten nedodělek hodně zklamal. Ani to propojení s vlkem se v té mysteriozní rovině nakonec moc nepovedlo - Wilk i vlk jsou postřeleni, Wilk i vlk odcházejí pryč bez své družky. Nic víc. A případ samotný tentokrát fakt jen výplň. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama