Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

V porovnání s Tomem a Jerrym, a srovnání je skutečně na místě, mnohem bizarnější a snad i více si pohrávající s hrůzou, kterou si navzájem Oggy a švábi navzájem dávají zažít, než udeří. Šlo by tak o věc mému srdci milejší, kdyby však s postupujícími díly nedocházely nápady a neopakovalo se v drobných obměnách stále totéž. ()

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Vtipná animovaná rozprávka na pokračovanie. V desaťminútovke dostanete MAXimum štipľavého humoru, kde to miestami aspoň u mňa jemne presahuje medze. Pre úplne malé deti to nie je, ale pre odrastencov je to úplne v poho. Zúfalo-lenivý kocúr Oggy a jeho zlostný bratranec Jack, ktorí neustále poľujú na škodoradostné šváby vás nenechajú dlho bez humoru. Trošku sa mi to podobá na Toma a Jerryho, no u Oggyho sa aspoň sem tam aj šváby nechajú chytiť. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nad tím tolik nepřemýšlel, teď mi ale dochází, že Oggy a švábi jsou takovou dost repetetivní variací na slavnou dvojici Tom a Jerry. Jen tady se role semtam prohazují a lstivých provokaterů je tu o něco víc. V době, kdy jsme seriál sledovali ve školní družině, se mi škodíci strašně zamlouvali. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je skvostný. Už jako malá holka jsem u tohoto seriálu dokázala sedět jako zařezaná a hrozně mě to bavilo. To se samozřejmě do teď nijak nezměnilo, dokázala bych se na to dívat uplně stejně. Protože tento seriál, kde již od stvoření světa jsou kocour Oggy a švábi Joey, Marky a Deedee zamotaní do věčné bitvy, je něco, o co prostě nechcete přijít. Navíc vás tento škodolibý animák dokáže i pobavit. Takže i přesto, že by někdo mohl mít námitky ohledně násilí a jak je to nevhodné pro děti, vše je šikovně zaobaleno humorem tak, aby to nikoho neurazilo - teda doufám. Jo a málem bych zapomněla, fandím Oggymu, samozřejmě. ()

neo101 

všechny recenze uživatele

Snad jedině morbidní Itchy a Scretchy by dokázali překonat Oggyho, kdyby fungovali jako samostatný seriál, ale spíš by se blížili Happy Tree Friends. Oggyho beru jako ekvivalent k Tomovi a Jerrymu, nebo Vlkovi a zajíci popř Kojotovi Wildovi a ptáku Uličníkovi. Oggy je hodně vysoko a když ta kočka zamňouká, nemůžu se přestat smát. Je boží a baví mě víc než ostatní. ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama