Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

AloeB 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je fujky fujky, nesnáším ho. Se snahou navázat na populárního Toma a Jerryho stvořili Francouzi nechutnou animací příšerky nezařaditelné k jakémukoliv živočišnému druhu, jakkoliv má být jedno z toho kočky a druhý šváb. Jednu hvězdičku jen za to, že to byl jediný pořad sledovatelný v Hotelu Grand v Larisse, kde všechno běželo v řečtině, jen toto ne :D ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animáků posledních let. Všechno je to krásně barevně namalované a velmi příjemně se na to kouká. Oggy je správný tipek a vždycky to myslí dobře, Jack je sice někdy trochu mrzutý, ale s Oggym jsou nejlepší kamarádi. No a ti tři škodíci jsou super. Taky musím pochválit skvělou úvodní melodii. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Je to nářez. Oggy si skutečně zaslouží robustnější komentář, protože je to promakaná záležitost. Absurdní hudba, veškeré ty pazvuky co postavy vydávají, fenomenální trojice švábů, veškeré akční scény jsou kreativní a líbí se mi, jak absolutně nic nedává logiku v téhlé bizardní adventuře. Architektura všech interiérů a exteriérů se mění ze vteřiny na vteřinu, takže každej díl má opravdu fenomenální dynamiku. A dovolim si říct, že celkovej svět ve kterým se dění odehrává, je též plný detailů. Hafo odkazů a easter eggů v podobě vyvěšených obrázků, novinových článků anebo když Oggy sleduje televizi, odkazuje na postavy, události, epizody co jsme mohli vidět předtím. Už úvodní intro je šílenost!! Navíc zde jsou skvělé a kreativní momenty se střihem a kamerou. Jediné co vytknu, je že novější verze původních dílů a celkově od čtvrté série, tam jsou zvuky navíc, bez kterých bych se obešel a chybí mi ta syrovost prvních třech sérií. Ale jinak to neztrácí na tempu a je to furt nehoráznost. Úžasnej trip. A kritizovat příšernou animaci, mi přijde lehce zcestné, protože o tom Oggy je. Kompletně kašle na zavedená pravidla a je to prostě nekompromisní, syrová vybíjená. Právě ta lesklá animace z nových sérií tohle prostě odebrala a mě chybí to barbarství. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších animovaných seriálov. Francúzsko-kanadský animovaný, zábavný a humorne naladený seriál, ktorý ma vždy poteší. Milujem Oggyho! Milujem Jacka! Milujem tie tri hnusné Švábi! Milujem tento seriál! Vždy mi bolo Oggyho ľúto, pretože to je kľudný kocúrik, ktorý si žije svojím vlastným pohodlným životom, ku šťastiu veľa nepotrebuje, ale jedného dňa ho začnú tri otravné chechotajúce sa švábi otravovať a akýmkoľvek spôlsobom mu znepríjemniť jeho jednoduchý kľudný život. A tak tomu je každé božie ráno, každý deň, každý večer. Oceňujem precízne remeslo, pretože tento animák je ukážkou toho, že aj tých pár minút, ktorý seriál, no vlastne jedna epizóda seriálu má, sa dá zúročiť tak, akoby to bol jeden dlhý príbeh, ktorý nenudí a je tak akurát dlhý (i keď s Oggym by som vydržal dlhšie). Veľmi dobrý seriál, ktorý osvieži ráno a príjemne pobaví pred náročným dňom, ale funguje skvelo v každú hodinu dňa. /95%/ ()

Zrsch3 

všechny recenze uživatele

Byly časy, kdy škodíci patřili k neodmyslitelnému rituálnu ranního vstávání a přípravy na cestu do školy. Tom & Jerry a Happy Tree Friends nemohou překonat mé nadšení právě pro Oggyho a jeho nechtěnné spolubydlící. Originální disproporčně geometrické pojetí domu a stupidita gagů mě nikdy nenechaly zapochybovat, že svůj čas u obrazovky netrávím neužitečně :-P ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama