Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Evee04 

všechny recenze uživatele

Tá najlepšia možná variácia Toma Jerryho aká sa na televíznych obrazovkách objavila.Sledovat ako traja malý šváby,ktorí sa pokúšajú za každú cenu,ponížit a ublížit Oggymu,je na nezaplatenie,a nehovoriac o jeho najlepšom kamarátovi,či susedovi psovi.Vždy si s radostou pozrem hocijakú epizodu a o úsmev je postarané.__95% ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

V porovnání s Tomem a Jerrym, a srovnání je skutečně na místě, mnohem bizarnější a snad i více si pohrávající s hrůzou, kterou si navzájem Oggy a švábi navzájem dávají zažít, než udeří. Šlo by tak o věc mému srdci milejší, kdyby však s postupujícími díly nedocházely nápady a neopakovalo se v drobných obměnách stále totéž. ()

Reklama

janek85 

všechny recenze uživatele

Velice dobře a kvalitně provedený fransouzský kreslený seriál. Na seriálu se mi hlavně líbí animace postav a domu. V domě je plno dlouhých chodeb, točitých schodů... ani nechápu, jak se to tak všechno může vlézt, je to prostě kouzlo a to prostě dělá tenhle seriál svrchovaným. 90%... Iaserr, jsi kokot :-) ()

woody 

všechny recenze uživatele

Francouzská variace na Toma a Jerryho.Jenom místo myši tam jsou 3 šváby.Někdy to má zajímavou zápletku a někdy také dost brutální gagy(pro pětiletého smrada může být uškvařená kostra kocoura asi děsivá,nemyslíte?).S T&J se to sice srovnávat nedá ale i tak je to slušné a někdy pro zasmání dobré.Pro děcka hodně černého humoru. ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Můj "kamarád" říkal, že vždy když tento seriál sleduje zhulenej, tak se pak kvůli bolestem na plících nemůže několik dní smát. Můj "kamarád" má vždycky pravdu. Jedna z nejlepších animovaných grotesek. Z nějakých důvodů mi to připomělo stařičkého Pepka námořníka. ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama