Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Redix odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem nucen shlédnout asi 6 dílů tohoto skvostu a mohu říct že je to neuvěřitelná kokotina. Člověk neví jestli sleduje kočku, švába morče nebo nevím co ještě. Korunu tomu všemu nasazuje naprosto debilní titulní píseň která mě pomalu ale jistě zabijela, když k tomu připočtete fakt že se v seriálu vůbec nemluví ale vydávají se jakési dementní zvuky a zápletky nemají hlavu ani patu, není o hodnocení ODPAD pochyb. Lituji dnešní děti že které toto sledují protože tohle je dobrý seriál pro dementy ale ne pro normální děti. Zlatý Želvy Ninja nebo Rychlá rota, na to se alespoň dalo koukat a člověk se i zasmál. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Ako malý som to pozeral, a dnes po takmer 10 rokou, som sa do toho pustil znova a musím zdôrazniť, že ma to baví aj dnes. Niektoré časti sú takmer otom istom, nevtipné a zároveň nudné ale musím zdôrazniť kvalitné naháňačky, hlavne keď Oggy naháňa švábou a zase naopak 100 percent. PS: A nesmiem zabudnúť na úvodnú zvučku. ()

Reklama

janek85 

všechny recenze uživatele

Velice dobře a kvalitně provedený fransouzský kreslený seriál. Na seriálu se mi hlavně líbí animace postav a domu. V domě je plno dlouhých chodeb, točitých schodů... ani nechápu, jak se to tak všechno může vlézt, je to prostě kouzlo a to prostě dělá tenhle seriál svrchovaným. 90%... Iaserr, jsi kokot :-) ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Zábavné ,ale nie až tak zábavné ako Tom & Jerry. Svoju úlohu si animovaný seriál splnil a to že dokáže rozosmiať mňa ako diváka. No bohužiaľ viac ako 3* odomňa tento seriál nedostane už len možno kvôli svojej dokonalej konkurencii (Simpsonovci, Griffinovci a Tom & Jerry ) ktorá si svoju úlohu plní veľmi dobre.. ()

neo101 

všechny recenze uživatele

Snad jedině morbidní Itchy a Scretchy by dokázali překonat Oggyho, kdyby fungovali jako samostatný seriál, ale spíš by se blížili Happy Tree Friends. Oggyho beru jako ekvivalent k Tomovi a Jerrymu, nebo Vlkovi a zajíci popř Kojotovi Wildovi a ptáku Uličníkovi. Oggy je hodně vysoko a když ta kočka zamňouká, nemůžu se přestat smát. Je boží a baví mě víc než ostatní. ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama