Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Emma a Dexter spolu po promoci stráví noc a ráno si jde každý vlastní cestou. Jejich osudy už ale zůstanou navždycky pevně svázané. (Netflix)

Recenze (65)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Vyjelo to na mě na netflixu, pustím si to, po 3 minutách je mi jasné, že to je remake One day, mého oblíbeného filmu s Anne Hathaway a Jimem Sturgessem, jen je tam pláclá větší diverzita ras, nesedící móda daných období a uzpůsobeno pro Gen Z, aby je to vůbec bavilo. Po těch 3 minutách vůbec zvažuju, jestli do toho jít, nebo ne. C´est la vie... Edit 28. 3. 2024 Tak jsem se na to podívala, nebylo to špatné, byla tu zobrazena větší hloubka postav a jejich vztahu, to VB umí! Ale hlavní herečka mi byla neskutečně nesympatická, plus platí i předchozí statement... a to dělá hodně... 3,5* ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Je to více než dekáda, co jsem viděl film, který se základá na stejné knížce a v paměti mi neutkvěl natolik, abych si tím seriál mohl zkazit. Příběh seriálové Emmy a Dextera mě docela bavil a vlastně se nedívím těm, kteří jeho sledování zvládli na jeden zátah. Dávkování epizody na jeden den každého roku je skvělý nápad a zrychlení v závěru dává smysl. Leo Woodall a Ambika Mod mi k sobě dobře pasovali a líbí se mi, že nehrajou postavy, které je snadné si oblíbit. K oběma je třeba najít si cestu, ale tak těžké to zase není a přidává to body autenticitě. Závěr emotivní a slušně zpracovaný. Tuhle minisérii jsem si užil. ()

Reklama

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Není to špatný, ale film je, alespoň dle mého názoru, rozhodně lepší! Zároveň mi místy Ambika přišla ošklivá a to se mi Indky ve většině případech vážně líbí! Má něco protivnýho v obličeji, co mě rušilo. Ale celkový zážitek hezký. Trochu mě vlastně mrzí, že jsem viděla film, zajímalo by mě jaký bych z toho měla pocity, kdybych neznala děj. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Seriálový remake 13 let staré romantiky s Anne Hathaway. Nejsem extra fanda originálu, tak tohle bylo dost možná i lepší. Je to evidentně zaměřené více na ženy. A bohužel to potkal osud většiny Netflix adaptací a to konkrétně u hlavní ženské postavy.Bohužel to nevyužívá rozsah a pro závěr si to jde stejně divně jako film... ()

shinigami491 

všechny recenze uživatele

Ľudia, najprv si pozrite originálnu verziu filmu z roku 2011, lebo toto bolo oničom. Emma ako postava bola strasne rusiva, ani v knihe nie je Indka, vobec ta rola na nu nesedi. Jedna hviezdicka je len pre muzsku rolu, nic viac, chcela som to vidiet, nechcela som to porovnavat, ale neide to, jednoducho film bol úplne skvelý! ()

Galerie (89)

Reklama

Reklama