Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kaleb bude mít zanedlouho 30 let a nikdy nebyl osamělejší. Bojuje se svou sestrou o dědictví a přerušil vztahy se svým nejlepším přítelem. Fascinovaný exotickými zvířaty najde na trhu jedovatého pavouka a přinese si jej do svého bytu. Trvá jen chvíli, než pavouk unikne a rozmnoží se, čímž se celé místo změní na strašivou pavučinovou past. Policie zároveň uzamkne budovu a tím uvězní obyvatele uvnitř. Jediná možnost pro Kaleba a jeho kamarády je najít cestu ven a přežít. (Continental film)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (134)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Lidé s arachnofobií budou brutálně trpět. No buď si to nepustí vůbec, nebo to hned v úvodu vypnou. Já tuhle havěť taky v oblibě nemám a musím říct, že nejednou jsem měl při sledování husinu. Pavouci tu vypadají reálně, jsou odporný, jsou velcí, je jich hodně, no hnus. Top scény - koupelna, průchod sklepem. Atmosféra z ghetto paneláku byla krutopřísná ! Hudba výborná. Obsazení je typická dnešní Francie, ale tady mě to nějak nerušilo, úplně nesympatické ty postavy nejsou. Finále trochu uspěchané, ale jinak dobrý, užil jsem si to. Slabších pět * nakonec dám, lepší pavoučí Horor, už dlouho nepřijde. Půjdu si teď zkontrolovat postel, než zalehnu ... ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film o pavoucích! Scény, hudba, atmosféra - Pecka! 👍 Velký překvápko a ještě na moje narozeniny 🙂 Skvělý! 😎 A hudbu jsem myslel samozřejmě tu filmovou - Ty rapy jsou strašný hovna! Tahle hudba do hororů fakt nepatří a vůbec se tam nehodila a srala mě tam. Jinak celkově jako horor je tenhle film vynikající. ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Jsem lehce zklamaný, protože jsem, po plejádě nadšených komentářů, zkrátka čekal víc. Tím neříkám, že je tenhle kousek špatný, naopak, jedná se o záležitost, která jede přesně podle hororových tabulek a je vidět, že team přesně věděl, jak se takový pavoučí horor má točit. Jen tomu hodně nepomáhá americký model s citovými linkami a ten konec je fakt debilní. Pořád je to ale nadprůměrný kousek, který může arachnofobikům způsobit infarkt. 3,5* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Natočené je to pekne. Prostredie je využité na maximum. A má to aj drajf tak typický a potrebný pre takýto druh filmov. Ale všetky tie oslavné ódy idú v tomto prípade mimo mňa. V prvom rade mi neskutočne vadila tá sociálna dráma. Pre mňa výrazne narúšala hororovú líniu. Hĺbku postáv, ich vzťahy, väzby, odpustenia a hlavne prostredie ktoré ich formovalo a nebolo vždy príjemné, mi bolo v tomto konkrétnom prípade úplne ukradnuté. Ale užil som si ho tu viac, akoby mi bolo milé. A s tým súvisí aj druhá výtka. Hororová línia - aj keď nepríjemná - bola v zásade plná nelogickostí. Či už v rámci gradácie alebo aj v samotnom finále. Toto všetko spôsobilo, že som sa väčšinu času nudil.  A pritom taký potenciál. Na mňa sú tí Francúzi tak nepríjemne ukričaní. Skôr pretrpené ako užité. ()

Aargh 

všechny recenze uživatele

SPOILERY *** První půlka super. Gangstaz & bitchiz činžák, postupné šíření pavoučků, působivé scény s jejich líhnutím (byť by se tu dalo výrazně přitlačit na pilu ve stylu The Bay). *** Druhá půlka otřes. Postavy se začnou chovat jako úplní kreténi (hodíme do chodby molotov a pak jsme překvapení, že pavouci utíkají). Pavouci mění chování, jak zrovna scénář potřebuje (občas se bojí světla, jindy ne). V naprosto nevhodných situacích se řeší nesmyslné osobní problémy. A nakonec nastoupí imbecilní ACAB agitka, kdy máme soucítit se zmrdy, kteří svým zmrdstvím pozabíjejí desítky nevinných lidí. Na konci filmu zůstane pak naprosto nevyjasněné, co se vlastně v domě dál stalo a jak pavoučí mor zlikvidovali. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Děj filmu se odehrává na východním předměstí Paříže (Noisy-le-Grand) v obytném souboru Les arènes de Picasso. (TroiMae)

Související novinky

Další Smrtelné zlo je na cestě

Další Smrtelné zlo je na cestě

27.04.2024

Legendární hororová série Evil Dead se po letech rozjíždí do vysokých otáček. Poté, co loňský počin Smrtelné zlo: Probuzení od Leeho Cronina zaznamenal v kinech velký divácký zájem a na světových… (více)

Hororové spin-off filmy na obzoru

Hororové spin-off filmy na obzoru

06.02.2024

Krvelační démoni divákům nehodlají dát pokoj. Po komerčním úspěchu loňského snímku Smrtelné zlo: Probuzení to vypadá, že hororová série Evil Dead po letech chytila nový dech. Film Leeho Cronina s… (více)

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

14.10.2023

V posledních deseti dnech probíhal ve slunném katalánském Sitgesu 56. ročník Mezinárodního festivalu fantastických filmů. Kulturní svátek zahrnující zástupce zejména žánru hororu, thrilleru, fantasy… (více)

Reklama

Reklama