foto

Daniel Quinn

  • nar. Milwaukee, Wisconsin, USA
  • zem. 4.7.2015
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 The Bride He Bought Online
2013 Fízlové, hajzlové
2012 Sezení
Wrong Cops: Chapter 1
2010 Rubber
Twentysixmiles (TV seriál)
2008 Hancock
2006 Paličatý všeuměl
2005 Heads N TailZ
Myšlenky zločince (TV seriál)
Zázrak u Sage Creek
2002 Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Projekt Viper (TV film)
She Spies (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Pavouci 2
Žít ve strachu
2000 Little Pieces
Slice & Dice
1998 Riskantní sázka
1997 Angry Dogs
Port Charles (TV seriál)
1996 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Anděl pomsty (TV film)
Scanner 2: Volkinova pomsta
Vanishing Son (TV seriál)
Znamení růže (TV seriál)
1994 Americanski Blues (TV film)
Amerikanskiy Blyuz (TV film)
Pohotovost (TV seriál)
Poslední psanec (TV film)
Scanner: Policajt
1993 Akta X (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Nejvyšší spravedlnost
Policie New York (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Šéfka (TV film)
1991 Děvka
Chase, The (TV film)
Kovboj Conagher (TV film)
Motorama
Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 Impuls
So Proudly We Hail (TV film)
Zběsilost v srdci
1989 Dance to Win
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Smrtící rána
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace