Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Strauss, mladý potomek aristokratické rodiny Van Daamů, trpí neobvyklou formou leukémie. Zdá se, že Johnova nemoc je stejná, jako byly dědičné choroby, jež postihovaly nejvyšší šlechtu. Společně se svou ženou Kathleen se proto vydává na ostrov, kde se narodil. Chce zjistit, kým ve skutečnosti byli jeho rodiče a proč má takové potíže. Současně by rád našel příbuzné, kteří by mu možná dokázali pomoci. Na ostrově však objeví děsivá monstra, jež se během desetiletí rodila pouze z incestních vztahů mezi příbuznými. Přítmí a bezpečí podzemí opouštějí pouze ve chvílích, kdy hlad či touha po krvi přesáhnou kritickou mez a přehluší pud sebezáchovy. Tehdy vylézají z podzemních chodeb a zabíjejí. Jednoho dne se však jejich cesty zkříží se Straussovými... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak nějak bych v úvodních titulcích čekal napsáno "podle H.P. Lovecrafta" při sledování mě napadly hned tři Lovecraftovy povídky, které by mohly být použity jako námět. Trochu mě taky překvapuje až příliš nízké procento hodnocení. Odpad si to podle mě nezaslouží hned ze dvou důvodů (za každej jedna hvězdička): 1) Svým způsobem originální (nebo alespoň ne zase tak často viděná a používaná) zápletka; 2) Masky zrůdiček. To, že i navzdory tomuhle je ten film dost slabej a mohlo se z něj vytřískat mnohem více, je prostě smůla. Zas taková hrůza to není a stačilo by jen málo, aby to mohlo být o dost lepší. Je tu pár povedených situací a zajímalo mě, jak to skončí - to občas u filmu stačí. ()

Pořez 

všechny recenze uživatele

Ten film nemá daleko od totální blbosti. Nejvíc ho shazuje hodnocení "horor", já se naopak v některých "vypjatých" okamžicích neubránil smíchu. Naopak prohlášení místních na adresu hlavního hrdiny: "Ten je krásný...", to byl skutečně horor. Proč hvězdička? Protože Rutger Hauer (viz recenze "Odpadlík") a prvky "osvěty" (viz recenze "willis"). :o)))) ()

Reklama

mark.benford odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto som videla ešte v pomerne rannom tínedžerskom veku na základe naliehania mojej kamošky, ktorá bola z nejakého dôvodu celá paf z Roya Dupuisa. požičali sme si to z videopopožičovne a pozerali sme - ako sa na horo patrí - v noci. vydesilo ma to však iba svojou príšernosťou. jeden z najhorších filmov, na aké sa dá naraziť. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Kto hovorí, že som dobrý doktor?“ Typické deväťdesiatkové (lovecraftovské) béčko, ktoré mi v dobe svojho vzniku uniklo (a vôbec mi to nevadilo), ale možno s o to väčšou chuťou som si k nemu po pár desaťročiach sadal. Rutger Hauer je tu slušný, ostatní idú (neprekvapivo) do béčka v čele s divným Royom Dupuisom alias s chvíľkovou hviezdičkou daného desaťročia (najmä vďaka seriálovej Brutálnej Nikite). Vidno, že rozpočet bol riadne... skromný... ale zase poctivé masky sú niekedy viac, ako CGI, takže ma celkom potešila druhá polovica, kedy sa od náznakov začne plynulo prechádzať k akcii. ()

Daginka 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuto pokusu o horor je radno se vůbec vyjadřovat.Podle mého názoru je to naprosto odfláknutá práce Petera Svatka- film mě nevyděsil, ale pobavil, což ale bohužel (asi) nebyl zrovna záměr:).Ovšem nutno podotknout, že kdyby ho předělali, byla by to velice dobrá komedie .Jako horor je to ale bohužel docela katastrofa.. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama