Reklama

Reklama

V karavanu po Maďarsku

(seriál)
Česko, 2023, 3 h 32 min (Minutáž: 26–27 min)

Scénář:

Kateřina Lhotská

Hrají:

Vica Kerekes (průvodce)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Na cestu se vydá po místech svého dětství a mládí, ale i dosud nepoznaných koutech země, známá herečka Vica Kerekes. V cestovatelském dokumentu divákům přiblíží nejen úchvatné historické památky, ale také místa, kde lze nalézt jedinečné delikatesy nebo na sebe nechat působit léčivé síly termálních pramenů. Stejně jako v životě Maďarů hraje i v tomto případě důležitou roli příroda. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

V Maďarsku jsem minimálně jednou za rok, Budapešť je úžasná a ač se to nezdá, je mnohem větší a historičtější než Praha nebo Vídeň. Balaton perfektní a maďarské jídlo - netřeba popisovat, stačí si alespoň jednou objednat na hotelu snídani a zjistíte, že těžko budete hledat konkurenci ne na východ, ale na západ od nás. ()

Popinodan 

všechny recenze uživatele

Sice putování v karavanu po Česku a Slovensku bylo pro mě o dost lepší,ale i Maďarsko bylo dost zajímavé. Každopádně po shlédnutí dokumentu bych měl chuť některá místa navšťívit,a některé dobroty ochutnat. Vica sice mluví dost lámavou češtinou,ale ani trošku to nevadí. Moc hezky se na ní kouká a asi si neumím předstvit že by tento cestovatelský dokument provázel někdo jiný. S Vicou rozhodně nejlepší volba. ()

Reklama

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Kašlete chvíli na politiku, musí se nechat, že jinak je Maďarsko krásná země. Sice jim nerozumím ani slovo, ale živě si to dovedu představit. Bydlík někde uprostřed přírody, nedaleko vinohradu, vlahý letní večer. Z čestvých maďarských pochutin uvařená večeře, lahodné víno, na uzobávání trocha klobás, Vica na klíně a svým neobyčejně mrdavým hlasem s přízvukem mi vypráví o této krásné zemi a kam se pojedeme podívat zítra ... Jo, to by stálo za to. ()

moshe 

všechny recenze uživatele

Fakt hezký a zajímavý cestopis, dávám 4 hvězdy, ale ... Vica mluví česky, a to velmi špatně, takže jen tři hvězdy ... nepředpokládám ale, že by to tak chtěla, prostě ji k tomu donutil režisér, producent, nebo někdo a to je špatně, takže ve finále dvě hvězdy a to je škoda, tento dokument by si zasloužil víc, z čehož plyne poučení - Češi, ani Slováci, nejsou tupci a navzájem si rozumí, ostatně ještě možná víc, než polovina z nás, jsme Čechoslováci, tak přestaňme znásilňovat tak, jak byl znásilněn tento dokument ;) ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Moje oblíbená sexice Vica vyráží skrz svou domonitu do boje s lámanou češtinou, chystajíc se zřejmě na státní maturitu a dostávajíc tak do úst nejtěžší možná slovní spojení, které by dělali problém i rodilým mluvčím. Maďarsko příliš neznám, co se osobní zkušenosti týče, tak jsem se chytal pouze v posledním, Budapešťském díle, jinak pro mne všechno nové věci. Musím říct, že Maďarsko tedy nabízí nejen krásné ženy, ale i krásnou přírodu. Po zkouknutí série bych určitě návštěvu Maďarska zvážil. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (1)

  • Vica Kerekes jezdí v karavanu Adria Matrix Supreme 670sl 180hp 9at3 slovinského výrobce Adria. (sator)

Reklama

Reklama