Reklama

Reklama

Bono a The Edge: A Sort of Homecoming s Davem Lettermanem

  • USA Bono & The Edge: A Sort of Homecoming with Dave Letterman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bono a The Edge z U2 sa vracajú do Dublinu s Daveom Lettermanom. Spomínajú na svoju spoločnú minulosť ako kamaráti a hudobníci. Tento špeciál obsahuje doteraz nevidené zábery a rozhovory, v ktorých sa dozviete o ich procese skladania piesní a čo ich inšpirovalo pri tvorbe najväčších hitov. Lockdown v roku 2020 strávili Bono a the Edge návratom k mnohým zo svojich ikonických piesní, ktoré nanovo ponahrávali pre súčasné publikum. Keď sa vynorili, Bono pozval Davea, aby ich v Dubline navštívil a zúčastnil sa na výnimočnej šou v budove Ambassador Cinema na O’Connellovej ulici. Tento koncertný film režírovaný Morganom Nevillom je cestovateľským dobrodružstvom a príbehom jedného z najpozoruhodnejších priateľstiev v dejinách rokenrolu. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

PotatoCZ 

všechny recenze uživatele

Jsem obrovský fanoušek U2, viděl jsem snad všechno co šlo, jel jsem do Berlína na poslední dvě tour, dokonce jsem si letos v lednu koupil Bonovu knihu. Ale tohle je dost plytké. Nic nového se člověk nedozví, záběry jsou hezké a zpracování taky, ale víc nic. Trochu zklamání. ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

Nejde o koncertní film a nevím, zda tohle dokáže zaujmout někoho, kdo hudbu U2 nezná. Jako téměř vše co má něco společného s Bonem a jeho partou to obsahuje prvky duality, jak je také otevřeně přiznáno v dokumentu. Je to současně další podpůrné promo související s knihou, 4CD a koncertním turném Bona, ale současně i poodhaluje všechny tři protagonisty. Je to nový film, ale současně obsahuje odhadem 30% sestříhaných starých záběrů. Je to film o U2, ale vlastně není o U2. Je to o písních, ale vlastně tam žádná nezazní celá. Mohl bych pokračovat... ()

Reklama

bonovox 

všechny recenze uživatele

U2 sú svetovou kapelou a moja srdcovka a tento dokument príjemným spôsobom zachytáva ich vzťah k svojmu domovu a pôvodu. A k tomu nové verzie ich piesní. Byť v írskej krčme s takouto zostavou by bolo veru fajn… ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jemný dotek permormační síly úspěšné exportní irské rockové kapely a náhled do její duše. Film je silný v místech přátelství mezi Bono a Edge a právě v živých vystoupeních. Natočení tohoto dokumentu bylo jistě zamýšleno jako propagace alba. Stejně jako Bono si kladu otázku , jakou hodnotu mají písně této kapely samotné bez značky U2. Určitě mají originální zvuk. K shlédnutí na  https://dokumenty.tv/bono-a-the-edge-a-sort-of-homecoming-s-davem-lettermanem-dokument-titulky/ ()

Reklama

Reklama