Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Díky novým informacím začne Juliette vidět minulost své rodiny v jiném světle. Navíc konečně získá přístup k největším tajemstvím sila. (Apple TV+)

Recenze (18)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já tě slyšel, ty chceš ven!“ „Pidlo-uchej, čert tě vem!“ Konečně pořádná epizoda, dramatická, viz honba za podvratným diskem, výživná, viz králík na smetaně, pardon, na operačním stole, i informativní, neb flashbacky tentokrát nemlží, ale leccos vyjasňují. V betonovém ringu šerifka s Bin Siladinem konečně shodili rukavice a jdou tvrdě za K.O., mlátíc se navzájem po hlavách různými paragrafy Dohody. Kdo z nich půjde do kolen a stane se tak dalším „dobrovolníkem?“ Dozrál čas znovu očistit ZAPRÁŠENÉ OKÉNKO: [][] Po minulém Člověče, nezlob se! už v podzemí jedou zábavnější hry. Jaké a kde? ֍ Hajej, dadej. Na ošetřovně starobince. ֍ Na policajty a zloděje. Po všech patrech. ֍ Na honěnou. Mezi řádky i po točitém schodišti. ֍ Kdo koho dřív?  [][] Poslední hra, známá též jako Klepeta a za katr! se hraje střídavě na Soudním i v kukuřici, hojně hnojené tlejícími předky a proto už tak vysoké, že do poslední chvíle ukrývá i Bin Siladinovu svinskou pleš. Je mi líto, šerifko, ale nadešel čas sklizně. Pět kombajnů startuju. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nervaaaak... divak do poslednej/-eho fandi nasej nebojacnej serifke (Rebecce Ferguson). Ale tym uvazujucim je jasne, ze tato bude potrebobavat pomoc. "System" totiz jednotlivec nedokaza "porazit". Kazdopadne...Iain Glen, ktoreho vacsina zrejme pozna hlavne ako postavu platonickeho zalubenca a verneho sluhu belovlasej Daenerys z GoT, opat dokazuje svoje emocne herectvo, coby serialovu katarziu s dcerkou / serifkou. Judicial sa vykaslalo na stealth metody preslo na klasicke vynucovanie, brute-force a sirenie teroru a strachu. Zaver sice fajnovy, ale som zvedavy, ako bude "vytunene" miesto "dopadu" v dalsej epizode. Pamatame si preliacenu mrezu z prveho dielu. Mnamka. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta flashbacků a rodinného drama, které nepřináší vůbec žádné zásadní novinky či posun v ději. Konečně se však aspoň dozvíme, proč šerifka od srdce nenávidí sera Joraha Mormonta. Seriál má však mimořádnou schopnost zarýt se vám pod kůži a přinutit vás lačnit po další epizodě, jako fetka po další dávce pervitinu. Trošku seriálu chybí nějaká překvapivá zápletka. Seriál se dovleče ke zjištění, které tuší snad každý divák v podstatě od druhého dílu.  [75 %] ()

Ronkar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když pominu nelogičnosti (zásahovka nenajde Julliet v nemocnici, protože se schová za stůl...? Sims chce Julliet zadržet, ale ona se promenáduje po Silu, jako by se nic nedělo, a ještě ho zabásne. Zadržená Julliet nemá želízka?) Agenti Soudního díky tomu působí jako tupý hovada. Ale když přivřu oči, vše ostatní je super. Stalo se tu toho spousta a episoda mi utekla jako nic. Minulost Hanny. Vztah otec-dcera. Odhalení. Zrady. A scéna v kukuřičném poli, kdy se ukáže, jak snadno je zákon o Dohodě zneužitelný, pokud jsou lidé zkorumpovaní. Hromada napětí a mělo to i srdíčko. Skutečná tvář starosty asi moc nepřekvapí. Tima Robbinse přece nebudete mít v ději, jen aby někde v ústraní celou dobu cucal whiskey. Doufám, že vjedeme do finále ve velkém stylu. "I'm sorry, Sheriff Nichols. Did you just say you wanted to go outside?" - nejlepší hláška :D ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám přečtené dvě knížky ze série a přesto mi Silo napíná a  baví. Jasně. něco je tam pozměněno, rámcově se děj ovšem drží předlohy, jen se na to jde třeba oklikou nebo v něčem jinak. Jak by to asi bylo asi ještě víc napínavější, kdybych nic o tomto světě předem neznala? Interiéry s atmosférou dobré, líbí se mi, že navzdory předlohy tam lidi mají hodně prostoru v bytech. Koupelna je patrně větší než románové palandy, kde se u chudších  nevejde ani malej stolek. Změny tam jsou všude možně, nevadí mi to. Začalo to nevýrazně, teď čekám netrpělivě na další díl, co bude zase trochu jinak a jak daleko se děj pohne.  1.díl knížky je sice promyšlenější, nicméně seriál se taky vydařil. Vidím to na 4* a těším se na další sérii. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama