Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva tajní agenti sexy Sally a mužný Heiner při honbě za mikrofilmem zavítají do Tyrolské vesnice. Háček je v tom, že mikrofilm se skrývá v jedné z kapes pánských kožených kalhot. Nezbývá, než je prověřit všechny... (dayvee)

Recenze (31)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film musí mít asi člověk náturu. A já nejsem z těch, do by podobnou náturu měl. Bláznivá tyrolská komedie, která je trochu šmrncnutá erotickým filmem, ale hlavně jde o to, aby zde ženy pobíhaly od pasu nahoru nahé a nejlépe v kalhotkách. Tohle opravdu není pro každého a může to urazit váš vkus. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Gottlieb má na kontě několik wallaceovek, tak snad proto je hlavním motivem téhle crazy komedie tajemný mikrofilm na výrobu benzinu z odpadu, za nímž se honí dva tajní agenti. Půvabné a neustále se svlékající dívky, chlípní muži, spolek toužící po milionech z vynálezu, profesor a neuvěřitelně veliký Erhard Weller. Ztřeštěné, oddechové, vtipné jen místy, se zdařilým dabingem a krásným prostředím Alp. Spíše pro pamětníky, dnešní divák nejspíš neocení vůbec. Pro mne milá vzpomínka, a tak hodnocení ponechávám. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

U košilatých západoněmeckých horských komedií člověk nečeká skoro nic. Tady jsou moc pěkný lokality, opravdu moc pěkný nahatý holky (hlavně agentka Alena Penz) a akce je taky dost. Co na tom, že hlavní zápletku tvoří tajná formulka, zvraty jsou na úrovni nastavené nohy viditelné minutu dopředu a v českém dabingu se na zhruba dvacítce postav vyřádili asi čtyři koktové. Tohle přece pod Alpami nehraje roli, tady se přátelé šoustá! ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Německá komedie z prostředí Alpských hor. Není to žádné umělecké dílo, spíše rádoby akční kriminální komedie plná erotických vsuvek a erotických scén. Divák od takového kusu nemůže čekat žádnou sofistikovanou a inteligentní zabavu, ale jako kousek pro zahnání nudy to zcela jistě postačí. 35% ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Projekci tohoto filmu na půdě mé alma mater jsem z nějakého důvodu minul. Až po nějakých deseti letech se mi do rukou dostalo DVD (pořídil jsem si celou v Česku na příbalech vydanou sbírku Lederhosenfilmů). Nebudu se pozastavovat nad volbou českého názvu. "Dvojka" má s "jedničkou" společné jen zasazení do Bavorska,styl hudby (jedná z písní se objevuje v obou filmech) a nějaké herce, jinak nic. Oba filmy jsem viděl v němčině, slyšel jsem ukázku z cz dabingu a docela jsem trpěl. U filmu samotného ani ne,bobry já můžu. Bohužel je "žádné hřešení na vysokohorské louce" jen slabým odvarem "pojď, svlikni si Dirndl" a není tak zábavný... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama