Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmadvacetiletá umělkyně Mina zabloudí v rozlehlém, dosud neobjeveném lese v západním Irsku. Když Mina najde úkryt, ocitá se nečekaně vedle tří cizinců, které každou noc sledují a pronásledují tajemné bytosti. (Vertical Entertainment)

Videa (2)

Trailer 8

Recenze (22)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Síce pekne natočená, ale zato zcela nelogická chujovinka. By ma zaujímalo, čo celé tie mesiace jedli a pili, kam chodili na hajzel... Týpek je tam "uveznený" 8 mesiacov, ale chodí na hladko vyholený... Už tradične nepotešila Dakota Fanning s jej rybacími očami. Nedajte na zdejšího rozumbladáše verbala, film stojí za hovno! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

The Watchers príjemne prekvapia prácou so symbolmi, metaforami (napr. zrkadlenie) a dokonca by sa dali nazvať aj podobenstvom. Nejde o klasický horor, kde musíte napätie krájať nožom, skôr o pomalšiu meditatívnu záležitosť a to nesadne každému. Trauma z minulosti je ale až príliš obyčajná a celá mytológia by viac fungovala ako niečo lokálne, ale v tomto prípade sa na konci budete čudovať, ako je možné, že všetko je tak dokonale držané v tajnosti. Nechýba ani prekvapivá pointa, avšak mohla byť nakrútená "viac šokujúco", určite by to išlo. 70% ()

Reklama

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Mytologický soft horor, tak jak to máme u Shyamalanů rádi. Celovečerní prvotině dcery v Hollywoodu známějšího tatínka Manoje sice nechybí rodinný rukopis, zcela však postrádá napětí, které je pro kvalitní dílo nezbytné. V závěru je divákovi tradičně vše rozklíčováno, a je velká škoda, že třeba právě zde nenalezla Ishana vlastní styl, kde by příběhově nevyřkla vše a něco zůstalo tajemstvím, na vlastní interpretaci diváka. Takto jsme zkrátka dostali kopii Manoje, která je ještě nevybroušená, méně zkušená a po experimentální rovině bojácná. Pokud máte rádi filmy M. Nighta Shyamalana, Strážci vás neurazí, pokud nikoli, tak se jim vyhněte, poněvadž dostanete o jeden (Čas), dva (Vesnice) levely horší zážitek. Dvě hvězdy. 😕 (06.06.2024) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Sterilní horor co vypadá jako by ho točila Ai možná to je budoucnost tohoto žánru , protože jedna postava vypráví, že zavinila smrt matky a  neprobudí to u ní žádné emoce druhou mlátil otec a on od něho odešel a taky je s tím v klidu a dalo by se pokračovat.  Ženská veze do zoo v Belfastu vzácného papouška po cestě  se ztratí v lese kde ji zachrání 2 ženské a chlap co žijou v nějaké chatě a venku jich pozorují nějací tvorové. V této chatce jde elektrika  a asi ji berou ze vzduchu  a nikdo se to ani nesnažil vysvětlit jak a oni s z tama snaží dostat. Ty tvory uvidíme ve třech scénách a zabijou pouze jednoho chlápka (tahle smrt je tam jen kvůli tomu, že je zde rovnice si chlap umřeš ženské tu neumírají navíc nedává smysl odešel od otce co ho mlátil a naráz má o něho starost )  a druhého mimo záběr. Gore to nemá žádné a dostanou se z tama sami od sebe pomocí toho  papouška což je taky píčovina , když žil většinu života v kleci (nevím jestli je to v knize vysvětleno nebo ne a je mě to jedno). Na konci se to snaží zachránit   pointou , ale ta je debilní a nedává smysl první ji chce zabít , protože o nich ví pak jí je to u prdele, protože jí řekne , že je jiná.  P.s. co to je za svět kde jste ztracení třeba 3 měsíce a více a nikdo Vás nehledá? U ní by ji hledali kvůli tomu papouškovi a ta druhá by měla snad taky příbuzné.   40 procent ()

jendAA365 

všechny recenze uživatele

Ouč tak v tomhle debutu vstupenku do první hororový ligy fakt nevidím, ikdyž by ten film moc chtěl. Ta story má ale natolik komplikovanou (místy nesmyslnou) mytologii, že se většinu stopáže jenom vysvětluje a málokdy se v tom děje něco doopravdy zajímavého. Nebavily mě postavy, nelíbil se mi monster design a namísto šoking finále je v tom jen víc a víc nekvalitního cgi. Samotnou koncovku jsem už doslova uzíval. Jeden z těch filmů, který se zprvu tváří, že v sobě skrývá něco fakt zásadního, ale ne, není to tam. 4/10 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno