Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 4

  • USA Kung Fu Panda 4 (více)
Trailer 2

Hrdina animované ságy Kung Fu Panda už mnohokrát prokázal, že si titul „Dračí bojovník“ navzdory všemu (zejména své nemotornosti) skutečně zaslouží. Pod odborným dohledem Mistra Šifu, se stará o to, aby jeho rodné Údolí klidu dostálo svému názvu. Jenže jeho mentor si teď usmyslel, že Po by měl povýšit a stát se duchovním vůdcem celého údolí a tím pádem také vybrat svého nástupce do role Dračího bojovníka. To se pandímu hrdinovi moc nezamlouvá, protože o duchovním vedení toho ví ještě mnohem míň, než na startu své hrdinské kariéry věděl o kung fu. Úvahy o novém ochránci Údolí klidu naneštěstí přeruší mocná čarodějnice, která je sice původem chameleón, jenže je to vlastně jedno, protože se dokáže proměnit prakticky v kohokoliv. A tahle potvora se právě rozhodla, že získá bojové dovednosti od všech legendárních kung fu bojovníků, které Po v minulosti porazil. Věří totiž, že jejich spojením se z ní stane monstrum, na které bude i Dračí bojovník krátký. Po tedy musí ještě na čas odložit duchovno k ledu, vyhrnout si rukávy a pustit se do poctivé kung fu práce. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (78)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by čtvrtý díl byl objektivně slabší než předchozí trilogie, jelikož si jí jen sotva pamatuji, ačkoliv jsem byl na trojce také v kině; nicméně jsem měl vlastně po celou dobu neochvějný pocit, že jsem na to už zkrátka starej, ač původní série mě trefila vlastně v tom správném věku. Animace je akurátní, obsazení super (ačkoliv v Čr není moc šancí vidět v originále, proto jsem před lety absolvoval projekci ve Slovanském domě), ale fakt mě štvalo, že každá scéna končí pouze humorem a nikdy nenabere pořádného dramatického efektu. Což by ty kvalitní animáky tzv pro celou rodinu dělat měly a například ty Sandlerovy (Hotel Transylvánie, Leo) mě baví stále. Třeba za pár let s dětmi. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Po zjišťuje, že jeho dny plné rvaček končí, protože se bude muset stát duchovním mistrem. Spolu s mladou zlodějkou se tedy rozhodne vydat na poslední dobrodružství, ale netuší, že proti němu bude stát protivnice, která by mohla být nad jeho síly. Kung Fu Panda 4 je neurážející animovaná akce, sérii však nikam neposouvá. Na jednu stranu dostaneme fajn bitky i hláškujícího hlavního hrdinu, vedle toho ale také minimum nových nápadů a povážlivě chybí spousta starých známých. Na lehce nadprůměrný animák to stačí, ale jestli může tahle série nabídnout i něco víc, tím už si úplně jistý nejsem. ()

Reklama

massdonfel 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu ostuda, ale co dalo se čekat že navázání na jednu z top trilogií nebude snadné.  Hlavně když příběh POa byl uzavřen ve 3. díle.. Ale toto, no nevíme co tak si vymyslíme to že musí předat i titul, jakože proč ? První nová postava co se objevila byla vybrána, naprosto jasná věc hned ze začátku.   Film staví na  úspěchu předchozích, ale sám nic nenabízi zajimavého. Celé to působí jako nostalgia bait neboť ukázali, že tam budou záporaci z minulých filmu, jejich role zde ale žádná není...  Záporák je uplně  o ničem, story mid at best.  Kde je Furious Five? :-/   4/10 ()

NitroXcz 

všechny recenze uživatele

No já nevím, působí to na mě tak, že tvůrci tam chtěli nacpat všechno a vyřešit všechno. Přitom je to celkem zbytečný a nic nám to nedalo. Po zřejmě svého nástupce našel ale to neřeší ten hlavní problém. Při sledování nenastal žádný moment zvratu, či husí kůže a navracené postavy nic moc nepředvedly, když každej měl tak málo času na prezentaci svého já. Na tento nápad bych zvolil delší stopáž a lepší a promyšlenější scénář, protože i u 93 minutového filmu jsem se nudil. Bohužel musím přiznat, že jde o nejslabší díl pandího bojovníka. ()

VojtechAllen 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá kung-fu panda je určitě nejhorším dílem, což prostě zamrzelo. Nejhorší ale je že trpí na věci které dřív byly právěže dosti dobré a na předchozích dílech se mi dost líbily, ale tady? Tady jsou ty věci dost špatný, Například humor který je v původních filmech super, ale tady je většina humoru úplně primitivní, a těch pár pěkných vtípků zabíjí většina otřesných. Postavy jsou zde buď otravné až nesnesitelné, což platí spíš pro nové postavy než-li pro ta starší. Jenže ty postavy nejenom že jsou otravný, ony mají charakterový vývoj úplně odnikud jako třeba hlavní nová postava lišky. Záporáci byly na pandích filmech skvělí a patřili k tomu nejlepšímu co film nabídl, jenomže zde je záporačka dělá nepochopitelný rozhodnutí, nemá žádné charizma a origin za nic nestojí, a místo toho říká příšerný vtipy. Takhle můžu oslím můstkem přejít k návratu starších záporáků na který jsem měl hype, ale mají zde minimum prostoru a krom Tai-Lunga snad ani za celý filmy nepromluví. Tohle bohužel platí k pro pětici hrdinů z minulých filmů která tu pro jistotu není, a objeví se až na konci filmu, takže pokud jste chtěli jít na film kvůli "nostalgii", tak bych to raději zvážil. No a příběh je kapitola sama o sobě, kde je to hrozně předvídatelný a nemá to žádný fajn moment. Jediné co zůstalo solidní je technická stránka která je stejně dobrá jako v předchozích dílech, ale tvůrci za těch 10 let mohli přijít s něčím lepším a hlavně novějším. 5,5/10 ()

Galerie (53)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o druhou kvadralogii od studia DreamWorks po filmové sérii Shrek. (JG9)
  • V originálním dabingu je postava Pandy Pig dabována americkým youtuberem Mr. Beastem (Jimmy Donaldson). (Tongo)

Reklama

Reklama