Reklama

Reklama

Kung Fu Panda slaví svátky

(TV film)
  • USA Kung Fu Panda Holiday Special (více)

Blíží se oblíbené zimní svátky plné ozdob, tancování a jídla. Vyhlášený pandí jedlík Po se nemůže dočkat, až se svým otcem bude moct opět pohostit báječnou nudlovou polévkou své přátelé z celé vesnice. Jenže letošní svátky budou muset proběhnout v jiném duchu. Po se stal novým Dračím bojovníkem, jehož povinností je organizace zimní hostiny pro mistry kung-fu ze všech provincií. Legendární hostina v Nefritovém paláci představuje vrcholně dokonalou a kultivovanou událost, která vyžaduje přísnou etiketu. Dokáže Po dostát svým povinnostem bojovníka, když srdcem tíhne k oslavám ve společnosti svého milovaného otce a přátel? (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Milý sviatočný animák s obľúbenými postavičkami. Príbeh je prostý, ale rozprávkovo správne bipolárny. Po je ako dračí bojovník postavený pred morálnu dilemu medzi povinnosťou jeho "úradu" a rodinou. Hoci sa tvorcovia šikovne vyhýbajú označeniu Vianoce, aby zachovali orientálny kontext, tému rodinného stretnutia pri jedle tu cítiť. Produkcia je bezchybná a nechýba humor. 75% ()

Orion12 

všechny recenze uživatele

Solidní jednohubka. Ti, co tady dávají jednu hvězdu nechápu, co čekali od 20ceti minut filmu. Není prostor na představení záporáka ani ničeho. Je to prostě vánoční jednohubka. Má to vtip- králiček, nějaký děj taky a kupodivu jsem čekal více odfláknou animaci, ale animace je na úrovni jedničky, v jiných speciálech je odfláklá, aby to byl produkt pro děti, tady je vidět že se aspon přemýšlelo nad příbehem. Hezká pointa nakonec a vánoční atmosféra. Těžko hodnotit 20 minut ale já se bavil. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak jak s dětma sjíždíme přes svátky ty vánoční animovaný kraťasy, tak se nám samozřejmě nevyhnul, ani ten populární s pandou. Nevím no, nechci dělat kůžičky, ale tohle má s Vánocema společnýho asi tolik, co rybí filé na talíři u štědrovečerní večeře! Jako, že možná jo, ale přitom to tam na úkor tradičního kapra, nemá co dělat! 40% ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Je to mnohem víc podobné samotné Kung-fu pandě, než o rok starší kolego... A to včetně toho, co se mi na celovečerním filmu nelíbilo... Ten příšernej amerikanismus... Začínám se bát, že většina filmů z Jackem Blackem jsou dost nedůstojné pokusy o komedii a pokud se tomu kdokoli pokusí dát myšlenku, dopadne to tragicky... Jedno obrovské pozitivum však vidím v sebevražedném králíkovi... ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatné.Pandí kluk Po zde hledá šéfkuchaře.Odměnou pro šefkuchaře je zlatá naběračka,kterou nakonec získá jeho táta.Po zde vaří o sto šest.Pandí kluk zde pokazí kdeco a nakonec se mu podaří hostinu uvařit dobře.Zajíc,kterému při soutěži v ochutnávání Po ublíží se objeví v kuchyni a Po zrovna krájí v kuchyni mrkev chce bojovat s Poem.Po a jeho otec jsou ve vaření velmi dobří,ale panda zkazí,co se dá...Dávám 3 hvězdy. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama