Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(26)

Shinji Ikari se patnáct let po Druhém dopadu připojuje k otcově skupině NERV a v boji s Anděli slouží jako jeden z nejmladších pilotů mechů. (Netflix)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

D.Snake: NO já přiznám se že mám radši Rebuild a celkově tihleti hlavní postavy mně přijdou více lidští než ti jako Naruto. SPike a SHinji jsou pro mně jedni z nejlepších mužských hrdinů.

D.Snake

D.Snake (hodnocení, recenze)

Naruta jsem ani neviděl... :) Ale uznávám, že mám rád postavy jako Oscar von Reuenthal nebo Spike... Proti normálním týpkům nic nemám, Shinji mi je prostě jen nesympatický.

Ano, postavy a celkově roztahané tempo je důvod proč todle nepovažuju za to nejzábavnější co jsem měl tu čest vidět, ale pořád vidim, že to není jen tak ledajaké anime... Vlastně jsem toho názoru, že to je geniální kousek.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

No jasný každý potřebuje styl Naruta či Ichiga. Shinji je prostě normální není to žádný hrdina.........

Asuku chápu a její důvody

A Rei no ta poslouchá jenom rozkazy a přesto patří k mým nejoblíbenějších holkám

D.Snake

D.Snake (hodnocení, recenze)

Z postav mi nebyl sympatický nikdo, snad kromě Misato. Jasně, byl to záměr tvůrců, na zábavnosti to nicméně moc nepřidalo.

Shley

Shley (hodnocení, recenze)

Shinji je traumatizovaný a postupem času se to zhoršuje a za to on nemůže, ale Asuka je zakomplexovaná mrcha, která se jen povyšuje nad ostatní a myslí si že je nejdůležitější a tím ostatní taky ničí, ale jinak ostatní jsou fajn a souhlasím s Akirou nejraději mám taky Rei.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

PavuK_cz: To jsem napsal ještě nějakou dobu před dokoukáním teď už nemám problém s žádnou postavou (no nejradši mám Rei)

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

Akira777: já zas nenávidím Shinjiho. Nevzpomínám si že bych narazil na nepříjemnější postavu. Asuka je zakomlexovaná a traumatizovaná, ale má spoustu pozitiv. Asociální zbabělý přihřátý emo Shitji nemá pozitivum jediné.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

NAprosto suprový anime s psotavama a s příběhem nemám problém (volastně s jednou psotavou problém mám Asukou) 5*

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

Nejprve jsem viděl nádhernou unikátně brutální halucinaci jménem End of Evangelion ze které jsem měl dva dny pocit jako bych spolknul golfový míček. Seriál jako takový jsem viděl mnohem později. Bylo zvláštní sledovat dlouvý vývoj postav o kterých předem vím jak dopadnou. Jediné co mi vadilo byl hlavní "hrdina" a asociální retard v jedné osobě Shinji. Nenáviděl jsem toho [ spousta nadávek, které jsou současně spoiler ] idiota a to i proto, že jsem věděl jak důležitý se stane. A rozhodně si to nezaslouží.

D.Snake

D.Snake (hodnocení, recenze)

Jestli si ještě neviděl ty nové filmy, tak zkus i je... Nejsou ani tak depresivní. Jediný problém je v tom, že to ještě neskončilo.

XiOp

XiOp (hodnocení, recenze)

Rozmyslam ze si to pozriem znovu , len ma odradzuje koniec. Znovu si zamilujem postavy, ktore pod naporom udalosti tak nejak skolabuju. Ale pozrel by som si to uz asi aj s titulkami , nakolko po anglicky niektore vyrazi co hlavne pri konci spominaju nepoznam , takze som polku z toho co sa tam povedalo zrejme nepochopil. Ale aj tak bol som po dopozerani serialu tyzden mimo (v depke + pracovne problemi...)

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Idaho : skoro som si cvrkol :-D nie je niekde aj to porovnanie robotov ?

foundation

foundation (hodnocení, recenze)

Evangelion je klasika a urcite jedno z najlepsich anime ktore som mal moznost vidiet. Oba konce som muse lpozerat zo 3 krat aby som si utvoril aspon nejaku svoju predstavu o moznom vysvetleni. Nicmenej chcel som len uporornit tych fanusikov ktori o tom este nevedia..na imdb som vykutral ze predbezne v 2012 po styroch rekapitulujucich filmoch ktore sa jeden po druhom dostavaju do obehu bude natoceny udajne aj hrany film. Chcem sa spytat ci k tomu niekto nema nejake trochu blizsie info alebo ide cisto o kachnu? Dost sa tej hranej verzie bojim.

Zumongar

Zumongar (hodnocení, recenze)

Až na poslední dvě epizody je Evangelion podle mě až překvapivě krásně dějově pochopitelný (na poměrny mindfu*k anime jsem zde většinu scén opravdu pochopil :)). Stejně, nejlepší je z celého seriálu reakce Misato na vypití plechovky piva. :D A že takové scény párkrát v celé sérii byly. :D

Shley

Shley (hodnocení, recenze)

Apokaliptický seriál který člověka absolutně pohltí. Skvěle psychologicky propracované postavy a působivý příběh který od druhé poloviny začíná být trochu složitý a krutý. Celý seriál pokazil pouze konec, ale to napravili v End of evangelion. Vřele doporučuji.

worth

worth (hodnocení, recenze)

No vcelku sa mi serial pacil. Prvych 15 dielov klasicka anime zabava, mierne uchylna, nic vynimocne. Potom vznika dojem, ze to nie je iba bezducha mlaticka, ze pomaly zacneme odkryvat tajomstva, ktore osvetlia pribeh, mozno ho cely obratia na ruby, ale... pointa sa akosi nedostavi. Videl som aj alternativny koniec a mnoho otazok ostalo nezodpovedanych (nemam na mysli filozoficke, ale aj uplne prakticke, odkial sa beru anjeli a preco sa dofrasa volaju anjeli?) a uplny zaver bol jeden obrovsky zmatok pre mna uplne nepochopitelny. Dost by mi pomohlo ak by si dal nejaky fanusik namahu a pekne chronologicky (kedy vlastne prislo k prvemu uderu?) vsetko spisal a vysvetlil :) No ale ako pisem na zaciatku, serial ma bavil minimalne prvych 24 dielov.

maskar

maskar (hodnocení, recenze)

Dal jsem jenom 3*. Celé anime bych řekl, že má velký nevyužitý potenciál. Nejvíc mi chybí popis událostí při a po Druhém Úderu. Něco je naznačeno, ale to mi opravdu nestačilo. Pro doplnění událostí jsem musel zapátrat mezi fanoušky tohoto anime a stejně jsem nedostal všechny odpovědi.

Raphaell

Raphaell (hodnocení, recenze)

přemýšlel jsem kolik dát hvězdiček. Celý seriál mě vlastně moc nenadchnul. Do 14.dílu to pro mě byly vlastně jen nepříliš dobré souboje robotů, pak se konečně začala o trochu víc řešit shinjiho komplikovaná povaha. Musím uznat, že to mělo zajímvou oldschool atmosféru, ale dokoukal jsem to jenom proto, že jsem se těšil n závěrečný 2 díly. Díl 25, ještě slabý, ale poslední epizoda mě úplně odrovnala. Exkurze do Shinjiho mysli, krásně podané představy. Za tenhle díl jsem tomu chtěl dát 5 hvězd, ale zbytek by dostal 3, takže jsem to nakoec zprůměroval na ty 4.

vaclaw

vaclaw (hodnocení, recenze)

No já když jsem slyšel pět ódy na NGE, tak jsem taky očekával bůhvíco, ale po asi 12 dílech jsem se na to definitivně přestal koukat, jelikož mě to naprosto ničím nezaujalo. Po asi dvou až třech letech jsem neměl na co koukat a říkal si že si to pustim a ještě jednou to zkusim a od prvního do posledního dílu mě to totálně dostalo (pravda, konec je divnej, ale o tom mluvit nechci).

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

No napodruhe bych tohle koukal jenom za trest a videl bych to na mnohem nizsi hodnoceni. Ta mytologie kolem toho je vyplodem fanousku, stejne vyplneni mezer, holt NGE mel stesti, ze byl jednim z "prvnich".

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

No, vzhledem k tomu, že se andělé objevovali kdesi v nitru Země, tak vesmír tady asi nezafunguje :-). Tak mi tu motivaci Ikariho vysvětli. Velká diskuze tady asi moc nebude, je to příliš dlouho, co jsem to viděl, a nějak nemám chuť si to shánět, natož dívat se na to znovu. :-|

Genryuusai

Genryuusai (hodnocení, recenze)

Ten konec je imho hodně nepovedený. Ale tyhle abstrakce určitě jdou udělat dobře. Třeba Berserk je jich plný a přesně to tam pasuje. U NGE mi to fakt přišlo neplánované, jako by to tvůrce napadlo takhle zakončit až po dodělání 20ti dílů.

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Ano, konec byl genialní. Hlavně celé shrnutí, že člověka ovlivňuje vlastní dispozice a okolí. Tato poučka se vyučuje v psychologii v prvním ročníku střední školy snad v první kapitole. Jak objevné!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama