Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá Šarlota, kterou proti její vůli zasnoubili s králem Jiřím, přijede v den svojí svatby do Londýna, kde se jí dostane drsného přivítání od záludné panovníkovy matky. (Netflix)

Recenze (6)

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bridgetonovi se vzdy vznaseli vysoko nad zemi v mezirasovem univerzu,pokud mi neco neuniklo, zde se vsak, a to znacne neduveryhodne, od prvni dilu resi rasove predsudky, coz vsak narusuje puvodni poetiku. Zaciname na 6/10. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

úvodní scéna - bratra a sestra z Německa, v kočáre, na cestě do Anglie. Netflixová propaganda německých šlechticů jiné barvy pleti, kteří v době, kdy ještě neexistuje elektřina, nazývají Německo Německem, vám už v prvních dvou minutách dá jasně najevo, že tohle s historickou realitou nemá společného vůbec nic. K tomu navíc ještě ultra trapné dialogy… ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Kostýmová dobová ultranuda i v rámci sérií Bridgerton - jediná zábavná věc, která mne probrala bylo, že tvůrci pojmenovali německého šlechtice hraným afroameričanem Adolf. Trochu perverzní humor. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Naprosto miluju, že se tvůrci přestali bát, a postavy hned v první epizodě řeší, že Charlotte je na britskou královnu poněkud příliš "hnědá". Ano, i nás překvapila hnědost tohoto německého rodu 😀 Jinak zajímavý rozjezd, chytlo nás to stejně jako Bridgertonovi. ()

Reklama

Reklama