foto

Richard Cunningham

  • nar. 14.6.1967 (49 let)
    Hove, Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Charlotte Link – Die letzte Spur (TV film)
Imprisoned
2016 Breakdown
Una
2015 Dokonalý šéf
Muž, který poznal nekonečno
45 let
2014 Teorie všeho
Tichý experiment
2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
2011 Sherlock Holmes: Hra stínů

TV seriály

2016 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 14 (E14)
2015 London Spy (TV seriál)
2013 Dancing on the Edge (TV seriál)
2012 Gates (TV seriál)
Sherlock (TV seriál)
Skandál v Belgravii (S02E01)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace