Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze (104)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušné krimi s prvkami trileru, slušne zamotané, že človek čaká, čo z toho vzíde, koniec neočakávaný, ale nemôžem sa zbaviť dojmu, že to bola len taká vata medzi sledovaním ďaleko ďaleko lepších počinov. Nemalo to ambície vyskočiť vyššie, Richard Armitage tam bol pár okamihov, takže to bolo len lákadlo na hlúpych, Netflix si splnil všetky svoje pravidlá, t.j. multi-kulti, gender aj rasa OK, dostali sme aj Gaya, to by predsa nemohlo inak byť, našťastie sme sa to dozvedeli len z rozprávania a nie v akcii, ale aj tak. S kľudným svedomím nemôžem odporučiť napriek slušným trom hviezdam. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Jako žádný zázrak to není, ale když to uvidíte, tak si nebudete chtít vypíchnout oči. Problém je v tom, že je to natahované, televizně hnusné, má to nesympatické postavy nebo se postavy chovají jako naprostý idioti. Naštěstí je tu celkem fajn konec, který není úplně marný, ale jenom protože je to úplný WTF moment, který svou absurditou posouvá celý seriál na úplně jinou úroveň. Je smutné, že tohle je jeden z největších hitů Netflixu. ()

Reklama

PepusGi11._ 

všechny recenze uživatele

Přijemnej,krátkej seriál ,skouknutelnej za jedno odpoledne...Pestrý děj,zaujala mě aj uvodni hudba,překrásná herečka,perfektně vymyšleny zápletky a závěr byla pro mě fakt třešnička 😀🙂🙂🙂...Přijemny,opravdu....Tak žije,nebo nežije?😀..A kdo ho...ehm zabil??...Dvě hlavní otázky....Fakt doporučuju,sem velmi spokojenej🙂🙂 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Klasická cobenovka která vrší zvrat na zvrat a sype to na diváka takovým tempem že ani nemá čas přemýšlet jestli to celé dává smysl. Osobně mám pro cobenovky celkem slabost a i když Safe bylo lepší a pořád je to spíš jednohubka, která nemá velký potenciál na opakované sledování, bavil sem se velmi dobře celou dobu…70% ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě jsme doma dokoukali celý excelentní švédsko-dánský seriál Most (wow!). No a udělali tu chybu, že si pustili hned další večer první díl této slátaniny. Bylo to jako se dívat na Marečku podejte mi pero a potom si pustit jednu z těch nových komedií s Langmajerem, u kterých se mění jen název, strašlivý děj, režie, dialogy a (ne)herci zůstávají stejní. A toto má teď na CSFD 72%?? Tady je už něco špatně... Hodnocení po dvou dílech: jeden velký střihačský a dějový chaos, strašlivě hlučná, otravná a děj nekopírující hudba, casting na přesdržku - nesympatičtí herci (úplně všichni včetně vystajlované hlavní hrdinky) a parodie na policajty. Celkově to kvalitou připomíná mexickou telenovelu, jenom s krimi zápletkou. Jedna hvězda a vlastně ani nevím za co... P.S. pro uživatele "monologa" - pokud prozrazuješ něco zásadnějšího z děje(jako třeba takovou maličkost kdo je vrah...) dej před to nápis "SPOILER", to je takové nepsané pravidlo ju (recenze čtou většinou lidi, co film/seriál ještě neviděli...)? ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)
  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno