Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze (103)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ještě pořád mám v živé paměti, jak jsem na začátku roku 2020 skočil na sledování Cizince (The Stranger) a jak mě seriál podle knihy od Harlana Cobena vtáhnul do děje. Chytilo mě to a až do konce to nepustilo, takže jsem tak nějak předpokládal, že i další seriál, který pro Netflix vznikl na základě jeho předlohy bude mít podobný účinek.  Jenže očekávání se nepodařilo úplně naplnit. A přitom tom začalo nadějně, napětí a tajemno tomu rozhodně nechybělo. Postupně jsem však častěji a častěji vrtěl nesouhlasně hlavou a říkal si, že tohle mi nesedí. Mnohá rozhodnutí byla prostě hloupá, ať už je dělala hlavní hrdinka nebo vyšetřovatelé a já se nad to nedokázal povznést. A to mi ani nijak nevadilo obsazení, teď už vím, že když vidím Richarda Armitage, tak mám očekávat zamotaný příběh a být podezřívaný a Michelle Keegan už předtím vojandu (Our Girl) zahrála, takže proč ne. Ale ani závěrečný zvrat mi nepřišel tak hrozně nečekaný a celkově jsem tak trochu zklamaný. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemný Krimi/Thriller z dílny Harla Cobena ( Nevina je však pořád TOPKA) a tahle letošní Netflix Kanonáda je zatím neuvěřitelná. Máme tu nádhernou Michelle Keegan, která je bývalá vojačka ( to se mi líbilo, že se s nikým nesere), které nedávno zavraždili sestru a k tomu i manžela, takže jedna nepříjemná událost za druhou. Ovšem jakmile na skryté kameře uvidí svého mrtvého manžela rozjede se slušný kolotoč událostí podpořený fajnými zvraty a celý tenhle zločin má daleko větší přesah, což kvituji. Postavy jsou sympatické, i detektivní duo je v pohodě, má to slušný tempo, díky dobře dávkovaným informacím, líbila se mi hudba a překvapivě mě to bavilo víc, než jsem před zhlédnutím doufal. Závěrečné dva díly šponují napětí na maximum a musím říct, že s odhalením vraha jsem rozhodně nepočítal a finální zúčtování je taky velmi uspokojivé ( i lehce šokující). Není to sice žádný majštryk, na který by se vzpomínalo jak v případě Neviny, ale je to velmi slušná Krimi/Thriller zábava, která fanoušky zamotaných příběhů, kde až do poslední chvíle nevíte jak to dopadne určitě neurazí. 75% ()

Reklama

jprmusic 

všechny recenze uživatele

po čtvrté epizodě: hlavní hrdinka příliš krásná aby byla uvěřitelná ( která baba vypadá když vyleze z postele jako supermodelka při focení do Vougue?), nápad dobrej ale scénář slaboučkej jak levnej hajzlpapír - škoda, vypadalo to docela dobře. PS ten detektiv, co to vyšetřuje - v anglii nedělaj zdravotní prohlídky???? 😂 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Štandardná cobenovka s toľkými zvratmi, že záverečné finálne odhalenie už nejako moc neprekvapí. ALE(!) pozerá sa na to skvelo. Včera som dal na jeden záťah šesť častí a dnes som to doklepal. To je pre mňa dôkaz o výbornom filmovom zážitku, ktorý mi síce trochu kazila škaredá, v jednom kuse zamračená, Abbey a furt omdlievajúci Rushid Abdul Mohamed Kierce, z ktorého som mal dojem, že je len jedným neschopným a otravným debilom. Na oddych s vypnutým mozgom ideálne. 80% ()

PepusGi11._ 

všechny recenze uživatele

Přijemnej,krátkej seriál ,skouknutelnej za jedno odpoledne...Pestrý děj,zaujala mě aj uvodni hudba,překrásná herečka,perfektně vymyšleny zápletky a závěr byla pro mě fakt třešnička 😀🙂🙂🙂...Přijemny,opravdu....Tak žije,nebo nežije?😀..A kdo ho...ehm zabil??...Dvě hlavní otázky....Fakt doporučuju,sem velmi spokojenej🙂🙂 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)
  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)

Reklama

Reklama