Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oblíbení hrdinové animovaného příběhu Atlantida: Tajemná říše se vrací. Při první společné výpravě objevil Milo Thatch a jeho společníci legendární podmořské město, zachránil jeho obyvatele a celé království před nenasytnými dobyvateli. Teď se Milo, Kida a jejich přátelé připravují na další a ještě bláznivější výpravu, při které budou čelit tajemným a neznámým silám. Cesta je povede od prašných pouštích na jihozápadě až po ledovce v severních horách. Budou čelit gigantické mořské příšeře, tajemným duchům a mocným legendám. Kida navíc pozná skutečnou sílu mystického krystalu a bude se muset rozhodnout, zda srdce Atlantidy bude lépe navěky uchovat v temnotách nebo ho ukázat celému světu. Zadržte dech, vlak do Atlantidy právě vyjíždí a před sebou má zcela nová dobrodružství! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se z tohohle udělal televizní seriál pro děti, bylo by to docela vděčné. Je to zajímavé, napínavé, protože zde postavy prožívají různá dobrodružství po celém světě. Jedná se totiž o tři povídky splácané do jednoho filmu, který díky tomu nepůsobí konzistentně. Ty postavy ale mají potenciál a jsou zajímavé. Jsem zvědavý, jestli se k nim u Disneyho někdy vrátí. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě proč Disneymu tak moc nejdou pokračování svých originů. Nevzpomínám si na žádný sequel, který by nebyl minimálně o 2 levely pod prvním dílem. A Milovo dobrodružství je jen dalším takovým. Pryč je dospělejší přístup a fantasy svět, který poprvé fungoval. Akce je mizerná, je jí méně a půl hodiny po skončení si nepamatuju téměř nic. Jen tu zoufalou animaci, která ani zdaleka nedosahuje kvalit první Atlantidy. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Bída. Hrozná slátanina všeho možného a úplně to kazí zpátečně i dojem z prvního dílu, který byl perfektní. Tohle vůbec neměl Disney tvořit natož vypouštět do světa. Neříkám, že tam nezůstala kapka té vtipnosti a zajímavosti, ale to co na to nabalili byl děs. Všem doporučuju, radši se na to nekoukat. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tři epizody neralizovaného seriálu sešumlané nějak v jeden celek a s trapným závěrem stylu "aby to nějak skončilo". Animace a vůbec vše o dvě třídy horší než původní film, veškeré kouzlo je pryč, za snad jediný klad můžu považovat určité rozvíjení charakterů jednotlivých postav, které v prvním díle hodně chybělo. V porovnání s ním jasný průšvih, ale protože znám mnohem horší věci, ty dvě hvězdičky daruju. Holt každý se nějak snaží vydělat na živobytí. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

No ako zacat?! Po prvej 20 minutovke som sa tesil ze si to zachovalo akutaku uroven z jednicky! Potom prislo rozkuskovanie na jednotlive "casti". Viem ze je to urcene hlavne detom ale ja ked som mal 7 rokov a kukol by som na tu svorku kojotov s tymi peknymi ocami urcite by som mal v noci fontanku zlatisteho moku od strachu.-DD Esteze od vtedy ubehlo uz paru deliriovych oslav mojich narodiek:_DD ()

Galerie (62)

Zajímavosti (4)

  • Zatímco v prvním filmu namluvil Mila Michael J. Fox, v tomto příběhu jej namluvil James Arnold Taylor. (Terva)
  • Florence Stanley, která namluvila paní Packardovou, zemřela rod po skončení produkce snímku ve věku 79 let. (Terva)
  • Původně se film měl jmenovat Atlantida: Shards of Chaos a počítalo se s uvedením do kin – nicméně kvůli nízkým tržbám prvního dílu (2001) byl film – jako mnohá Disneyho pokračování – uveden rovnou na video. (Terva)

Reklama

Reklama