Reklama

Reklama

Vztekle tvá

  • Česko Druhá strana mince (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Terry Wolfmeyerovou (Joan Allen - Tváří v tvář, Bournův mýtus) opustil manžel. Ponechal ji na pokraji zoufalství a napospas čtyřem dospívajícím dcerám. Osamělá žena naváže neobvyklý vztah se svým navenek nevlídným sousedem Dennym Davisem (Kevin Costner - Vzkaz v láhvi, Krajina střelců). Vypadá to, že jediné co ty dva spojuje, je láska k alkoholu. Úsměvný příběh o tom, že štěstí najdeš tam, kde ho nečekáš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (70)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Film, který občas neví, jestli jít komediální cestou, nebo dramatickou. Proto se to vždy někde skloubí, takže je možné, že se budete smát a v té samé minutě vás zamrazí. Tohle je u mě první plus, že ten "přechod" není vůbec laciný. Druhé a sakra velké plus je za obsazení, protože tohle je film, který Joan Allen (ta herečka se mi líbí čím dál tím víc!!!) nestydatě ukradla Kevinu Costnerovi. I když Costner taky hraje skvěle, na Joan prostě nemá. K tomu si připočtěte čtyři dcery, z nichž ani jedna nehraje pod hranicí průměrnosti a vyjde vám film, který má spád, myšlenku a hlavně skvělou pointu! Pěkné čtyři hvězdičky. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film tak o ničem, že kdyby to nic bylo ještě o kousek větší, rozervalo by mojí televizi a všechny ty nezajímavé plky by vytekly do mojí postele. No a já chudák bych pak s nimi musel spát, že? Jó, kdyby z té barevné krabičky vypadl i vypečený sesterský čtyřlístek, mohla by tahle slátanina být alespoň v něčem přínosná, jinak totiž není dobrá ani jako příloha k večeři. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne herecké obsadenie. V roku 2005 ešte nenápadné, kariérne vychádzajúce herečky, mnohé sa silne presadili najmä v seriálovej podobe. Na to ale že hrali dospievajúce dcéry nemuseli mať už po dvadsiatke. Joan Allen má hrať sexi alkoholičku alebo niečo také, no vyzerá len na alkoholičku, tam by som ju asi vymenil. Costner ako vždy nehrá nič, ale ani nemusel, jemu sa väčšinou stačí usmievať. Vcelku milý film, ktorý nemá výrazné muchy a udržiava pozornosť, nenudí. Ponúkne aj malý prekvapujúci záver. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Matka jednoho dne svým dcerám mezi pátou a šestou lahví vodky oznámí, že jejich otec je svině neboť s "tou blonďatou děvkou utek do Švédska". Holky se adaptují na novou situaci jako dospělé bytosti, mají své životy, sny a touhy. Narozdíl od matky (říkám jí soukromně stará fuchtle), která je chce s flaškou v ruce a uzlem na jazyku vychovávat. Potud drama. A pak je tu soused - a to má být asi ta komedie - taky násoska, jinak spíkr a pohodář, který o fuchtli stojí a taky jí považuje za atraktivní (?). Vlastně jsou všichni - dcery, jejich partneři i soused - docela fajn, jen fuchtli jsem nemohla překousnout, ani když začla abstinovat a chovat se "rozumně". Mohlo by to být něco stejně "bittersweet" jako milá Payneova Bokovka, ale zdaleka není. A když pak ještě zjistíte, kde vlastně celou dobu otec byl, řeknete si : Kocourkov. Já si to teda řekla. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Téměř evropský film, silný příběh, absence klišé, jen matka je možná málo protivná a Denny až příliš pohodový. Pro Joan Allenovou je škoda, že se za celý film doopravdy usměje pouze jednou, protože to je moment, kdy se stává velice hezkou, neboť má překrásný úsměv. Ženskému publiku to však vynahrazuje skoro permanentně se usmívající Kevin Costner. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Kevin Costner přibral pro svou roli 9 kg. (viperblade)
  • Scénárista Mike Binder psal scénář s tím, že hlavní roli bude mít Joan Allen. (viperblade)

Reklama

Reklama