Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Takhle už jsem se dlouho nepobavila – perfektně dementní film, s úžasnýma hláškama a neuvěřitelnýma "hereckýma" výkonama. Prvoplánově debilní film, kterej si dělá srandu sám ze sebe (není pravda, že se bere vážně, žánr = komedie), zápletka a všechno tady je úplně vymaštěný. Ty holky jsou naprosto příšerný. Prostě paráda pro masochistu, jako jsem já. P.S. Ještě jsem si to nechala projít hlavou a ubírám jednu hvězdičku, abych nebyla nespravedlivá. Pět hvězd je fakt moc. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jak já bych chtěl točit filmy pro bravácké puberťačky! Žádná blbost pro ně není moc blbá a žádná trapnost moc trapná. Slepice, pardon postavy jsou charakterizovány nikdy neodkládanou cigaretou nebo věčně otevřenými ústy a ve školních uniformách a na vysokých podpatcích štěbetajíce cupitají s obrovskými kanóny komiksově nadsazeným a zhusta nelogickým dějem. Mohla to být velká prdel, jenže režisérka má daleko do Roberta Rodrigueze i do McG a pokud jste viděli SPY KIDS a CHARLIEHO ANDÍLKY 2, nemá vám kromě pár popových hitů a koček Jordany Brewster a Devon Aoki absolutně co nabídnout. Tedy pokud vám není dvanáct a nemáte nad postelí plakát Orliho Blooma. Hlavně nečekejte nějakou akci, vtip nebo erotiku (jen dva nebo tři lesbické polibky). Jinak MiDe, ve svém zbytečně obšírném obsahu jsi pominul dost zásadní věc a sice co jsou vlastně zač ty agentky D.E.B.S, což je, nezlob se na mě, to nejzajímavější na celém filmu. ()

Reklama

levente 

všechny recenze uživatele

Nejlepší amatérský film, co jsem z americké produkce kdy viděl. S divnými komerčními filmy se poslední dobou roztrhl pytel. V rámci politické korektnosti je ve filmu k dispozici dokonce lesbická láska. Za úsměv Jordany Brewster odkoukaný (může být úsměv odkoukaný) od Catherine McCormack dávám plné hodnocení. Je to hezky povrchní... ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Bohužel největším záporem byla ta první polovina filmu, kdy jsem se fakt nudil. Pak začli holky lezbit jak o závod a už se to o dost zlepšilo. Chtělo to, ale více lezbiček a lezbických scén. Ale jinak docela dobrý. Na Brewster i Foster se pěkně koukalo. No a vlastně taky na konci chyběla pořádná líbačka. Ale nepochybně jsem se bavil. 60% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevycházím z němého úžasu. To byla kšandovina. Můžete si o mě myslet co chcete, ale já jsem se bavila. Prostě jsem jen potřebovala vypnout a tahle ujetost mi dokonale vyčistila hlavu. Písničku od Erasure A Little Respect zbožňuju. Mám na ní velmi příjemné vzpomínky. No, a teď si ji budu spojovat ještě s tímto filmem. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Lucy (Jordana Brewster) po setkání s Amy (Sara Foster) zmizí, není na zemi nic zvláštního. Hned v dalším záběru jsou všude rozházené diamanty. (cuish)
  • Každá z hlavních hrdinek má individuální délku sukně. Domonique má nejkratší, Max nosí druhou nejdelší, Amy třetí nejdelší a Janet tu nejdelší. (HellFire)
  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)

Reklama

Reklama