Reklama

Reklama

Batman: Záhada Batwoman

  • USA Batman: Mystery of the Batwoman
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V Gotham City se objeví nová kočičí žena, bezcitná a krutá a Batman je přinucen ji odhalit. Když zjistí, že se mýlil, protože kočičí žena si za svůj cíl vybrala odhalení zločinné asociace Penguin, která obchoduje s vysoce moderními zbraněmi, je již pozdě. Nezbývá mu, než Penguin porazit a kočičí ženu zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre vystavaný film, ktorý sa poučil z päť rokov starého Subzero. Záporák Penguin je super ("Batman, Batgirl, Batwoman. What is it about this city? The water? ") a nie je našťastie sám, na konci sa k nemu pridá Bane a obsluhuje ho kopec sidekickov (playboy-bunnies-like ochranka). Príbeh je síce jednoduchý a korektný, no odhalenie Batwoman je aspoň trošíčku prekvapujúce a celkovo film pôsobí príjemným dojmom. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Nevím, co to dělá za animační studio, ale nemám je rád. Očividně nemají rádi statickou animaci a tak vezmou peníze, za které by bylo pěkné pozadí a detalnější postavy, a věnují je na zbytečně velké množství pohybů pohyblivých objektů. Prostě je tu spousta jednoduchých postav, které se až nepřirozeně často pohybují a za nima není nic pěkného... a pohybují se fakt rychle, což vůbec nechápu. Alespoň že ženské ze předu dobře vypadají. Ze strany už je to slabší :) Jinak je to spíš pro děti. ()

Reklama

Liznic 

všechny recenze uživatele

Devadesátkový styl je jedině plus a to nemyslím jen animaci, ale styl a pojetí celkově. Znovu se na to asi nepodívám, ale jako jednohubka to funguje výborně. Ta 4* navíc je sexy Batwoma(e)n (přítelkyně odjela na dlouho pryč... asi mi už hrabe) a za to, jak jsem se stejně jako Batman, nechal dlouho vodit za nos. ()

Bounded 

všechny recenze uživatele

Tento animák oplývá slušnými dialogy se správně odlehčeným humorem, správnou záhadou, která není hned jasná, a potom tím Batmanem. Nejhůře to odnesl bohužel Batman. Animace z The New Batman Adventures jako by tu snad ještě poklesla. Nedokážu pochopit, že ačkoliv je snímek o pět let mladší než SubZero, vypadá hůř. Třeba s Disneyem o dekádu starším se to vůbec nemůže měřit. Starý look slušel Gothamu víc, a třeba že se i tento film snaží těžit z nestárnoucího Art Deco universa, už to samo o sobě nestačí. Na druhou stranu filmu velmi pomáhá dobrý scénář (na komiks) a již zmíněný humor. Postřehli jste taky Robinovu narážku na Scooby-Doo crossover s Batmanem ("Může nám pomoct hledat stopy")? Mimo film je ale nejvtipnější to, že si ostatní stěžují, že Batmanovské filmy jsou hrozně pro děti. Nevím, jestli jste někdy viděli původní hraný seriál nebo starý komiks, ale na tyto výroky nemá nikdo u komiksového animáku do videopůjčoven nárok. Každý autor ctí pro sebe nejpříjemnější polohu. Samozřejmě můžeme mít každý jinou chuť, ale jak to tak vypadá, hemží se čsfd mladými emo-ufňukánky, kteří se brodí černočernou tmou mysli a sní o tom, jak se jednou říznou do malíčku, zatímco do školy nosí nezávisle na pohlaví kabelku z Noční můry před Vánocemi. ()

OughJay 

všechny recenze uživatele

Batmana jsem měl vždycky rád a vždycky taky budu. I když tohle neni zrovna světovej animák, potěšil mě. Zavzpomínal jsem na časy, kdy jsem Batmana sledoval každej víkend v ranní várce pohádek a pokochal se tou devadesátkovou animací. Co mě pak ale zaujalo ze všeho nejvíc bylo, že tenhle Batman vůbec nedodržuje zásady Temnýho rytíře a klidně nechává zloduchy zemřít. Jako dítě jsem to ani nevnímal, ale teď mě tahle ztráta hodnot doslova bila do očí... :D Nicméně na zábavě to vůbec neubralo a tak se těšim, až se ke mě dostane další Batman... :) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu zazní píseň „Betcha Never“ od francouzské zpěvačky Cherie (Cyndi Almouzni). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama