Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Hm... Dobrej film, když - u něj balíte dárky pod stromeček, snídáte, stihnete umejt nádobí, rozčílit tátu, najít zracené kafe a omrknout seru, která se dívá na Pokémony - a děj vám neuteče, pořád se budete orietovat a budete ho moci převyprávět přátelům (pokud by tu byl takový zájem). Takže dobrá kulisa, ale pokud bych se měla soustředit jen na film, asi bych se sem tam ukousala nudou... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Upřímně si to zaslouží totální odpad, jednu * dávám jen za Hannu Verboom a její hot scénu v prádle. Ta minuta byla jediný +, a to je fakt uboze málo. A to mam prosím jedničku celkem rád. Tady se to hemží fekal humorem, příšerným nescénářem a ještě horším Schneiderem. Obejít obloukem a pustit si vtipnou jedničku. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že první díl mi toho času přišel příjemně ujetý, místy dokonce vtipný, a prvních několik minut z pokračování vypadalo taktéž slibně!! Jedničku navíc kritici zbaběle zametli pod koberec, ale dá se předpokládat, že si někteří z nich nechtěli připustit, že jim smolařský gigolo vykouzlil několikrát úsměv na tváři. Výsledkem pokračování je ale bezmocná tahanice o divákovu přízeň, která zoufale prohrává s neuvěřitelnou dávkou špatných gagů, špatného načasování, na tak kratičkou metráž i vleklým „dějem“ (dá-li se tomu tak říkat) a ani milovaný/nenáviděný Rob Schneider neměl co „hrát“ – i když rozhodně nepřestává fascinovat!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Bláznivý a fekální humor. Kdo takový humor nemůže ani vystát, ten bude jistě zhnusen. Několik momentů je brutálně vtipných. Několik momentů je zase brutálně trapných. Když to člověk zprůměruje, tak z toho klidně takové 3* může vykouzlit. Několikrát jsem se od srdíčka zasmál a několikrát jsem se mlátil do hlavy, jak něco takového může autor vůbec myslet vážně. S druhým zhlédnutím by hodnocení zřejmě šlo skokem dolů. ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Stupidní komedie, která ani náhodou nedosahuje kvalit prvního dílu. Doporučuji shlédnout třeba dílka Schneidorova kolegy Adama Sandlera. (Ten má mimochodem i drobný štěk tady. No, spíše dělá xichty:-) ) Druhý díl mě zklamal na plné čáře, některé scénky mi přišly až moc nechutné a přehnaně stupidní. On to byl asi záměr autorů. Potom takové "komedie" nejsou určeny pro mě. Ale věřím, že někteří z vás se slušně pobaví. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)
  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)

Reklama

Reklama