Reklama

Reklama

Hlas smrti

  • Kanada White Noise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Rivers (Michael Keaton) je úspěšným architektem s krásnou ženou, spisovatelkou Annou, milujícím synem Mikem a dalším dítětem na cestě. Žije spokojeně do té chvíle, než do jeho života zasáhne tragédie. Anna se ztratí cestou do práce a později je nalezena utonulá v řece. Jonathan, šílený žalem, se odstěhuje a úzkostlivě se straní všech přátel a zbytku rodiny. Tajemný vědec Nicolas Elia přesvědčí Jonathana, že Anna vysílá signály "ze záhrobí" pomocí televizní obrazovky a rádia. Jonathan poslechne jeho rady a s pomocí nových přátel Raymonda Price a Sarah Tate se pokusí navázat spojení s manželkou. Bezděčně tak otevře dveře do jiného světa. Netuší, co tím způsobí: mrtví teď mají možnost zmocnit se ho.. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Shit 

všechny recenze uživatele

Hlas smrti svojí určitou kvalitu má, ale je velká škoda, že se z toho nakonec vyvine, jen obyčejný thriller, i když slušně napínavý, ale tuctovej a trochu připomínající film Frekvence, podle mě se z toho dal udělat spíš dobrej horor, námět na to byl slušnej. Ale bohužel se tak nekoná a po nějaký době se napětí mění spíš v nudu a až do konce se to nemění a konec to už je kapitola sama o sobě, ten je naprosto stupidní a nesmyslnej a všechno to tajemno, který z flimu sálá po celou dobu je pryč a celkovej dojem z filmu je mnohem horší. Ještěže aspoň Michael Keaton hraje dobře, ten to vytáh apspoň na lepší 3* ()

tron 

všechny recenze uživatele

Michael Keaton sa nikdy nestal mega hviezdou. Napriek tomu je troška smutné pozerať sa, ako tento sympatický chlapík starne a ako málo vďačných príležitostí dostáva (BEETLEJUICE, BATMAN, BATMAN SA VRACIA, JACKIE BROWNOVÁ, ZAKÁZANÉ OVOCIE). Tentokrát sa chvíľkovo "vrátil" v komerčne úspešnej duchárskej melodráme HLAS SMRTI. Tá sa i kvôli slabému rozpočtu stala takým hitom, že k nej v roku 2007 pribudla dvojka (v ktorej Keatona vystriedal podobne "nehviezdny, ale sympatický" Nathan Fillion zo SERENITY). Príbeh sa venuje netradičnému nadprirodzenému fenoménu EVP, čo je spôsob, akým sa s nami kontaktujú mŕtvi prostredníctvom rádia či televízie (tvorcovia tvrdia niečo v šialenom zmysle, že to naozaj existuje, ale neverte im). Snímke napriek priemernému scenáru a tak akosi celkovej nevýraznosti nemožno uprieť zopár kladov (znepokojivú atmosféru a charizmatického Keatona v titulnej úlohe) a keď HLAS SMRTI porovnávam s podobným kúskom Kevina Costnera NA KRÍDLACH VÁŽKY... ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Tento film som videl trosku davnejsie niekedy v nedelu poobede na JOJ-ke a zostal mi v pamäti, ako priemerny mysteriozny thriller, od ktoreho som cakal trosku viac a na ktory som sa moc tesil. Tie signaly zo zahrobia pomocou radia alebo televiznej obrazovky boli sice napinave, ale nejak mi film neutkvel v pamäti tak, ako by som si prial. ________ Michael Keaton - (Jonathan Rivers) +++ Chandra West - (Anna Rivers) +++ Deborah Kara Unger - (Sarah Tate) +++ Ian McNeice - (Raymond Price) +++ Sarah Strange - (Jane) +++ Nicholas Elia - (Mike Rivers) +++ Mike Dopud - (Detektív Smits) +++ ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Filmy s Michaelem Keatonem mě vždycky dokázaly pobavit, díval jsem se na ně rád. Ovšem v tomhle snímku mě trochu zklamal. Jeho role je nevýrazná, pokud je porovnám s Batmanem nebo Jako vejce vejci. Ale zhruba po půl hodině jsem našel pomyslné lano a začal jsem sledovat děj. Hodnocení u mě kolísá mezi třemi a čtyřmi, ale Keaton mě ke konci přesvědčil, že si zaslouží víc. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný thriller. Námět má film zajímavý. Bohužel se po zhruba polovině začíná ubírat jiným směrem než bych si přal. i z torjice zlých duchů šlo určitě vytřískat daleko víc. Michael Keaton. No nevím. Kromě Beatlejuice jsem ho neviděl hrát jinak než , jak bych to napsal, ospalce. Hlas smrti má pár solidně odvedených scén a velice dobrý střih. Jenže to je málo. Takže hodnotím jako lepší průměr. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Snímek nevznikl podle stejnojmenné novely Dona Delilla. (imro)
  • Příběh je založen na vědecky potvrzeném fenoménu EVP (Electronic Voice Phenomenon), podle kterého mrtví lidé promlouvají k živým prostřednictvím televize nebo rozhlasu. (imro)

Reklama

Reklama