Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

jarmik 

všechny recenze uživatele

Přestaňte už dělat k romantickým filmům pokračování, prosím. Válka může pokračovat, gangsteři se mohou nadále střílet, komici mohou nadále bavit, detektivové vyšetřovat apod. Pokud ale máme film o lásce, nedělejte k němu kopii, proboha. Nebo počkat, mám nápad! Natočíme Titanic 2, oh yeah! Všechno bude úplně stejné, jen vyměníme herce a trochu pozměníme zápletku (ale tu loď potopíme, to jako zas jo...). Akorát na konci se nějaký promrzlý Leův (Jackův) následovník neutopí ani neumrzne, ale vyplave zpátky nahoru a zakřičí "Lucy, lásko, byl jsem chytat ryby! Vstávej, ku*va, už jedou čluny!" a Lucy odpoví "Marku, vždyť já nařídila budíka, tak co plašíš?", načež se Mark začervená a přizná "Jsem to ale moula, viď že jo?" Následuje vycházející slunce a pohled na racky chechtavé (pro efekt). THE END! Rozpočet: 500.000$, tržby: kdo ví? Kvalita: mizerná. Ale hlavně, romantika prostě nejde kopírovat. Čus. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Sotva za jedna, vážení, a to jen za tu salsu v žáru havanských nocí a několik lehce erotických scén. A to je zatraceně málo, s jedničkou se to nedá vůbec srovnat, i když ta mě také nikdy nijak neuchvátila...Film mě vůbec nenakopl ani po dějové stránce ani té herecké (mladí herci vůbec nezaujali). Podle mého jde jen o naprosto prostoduchý a jednoduchý film skoro bez žádné zápletky, který náročnějšího diváka nemůže vůbec zaujmout...Připadalo mi to celkově vůbec takové nedotažené a odfláknuté. Za pár let si na tento film nikdo nevzpomene a kapesníčky zůstanou i nadále suché.. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No a máme tady zase razantní sešup dolů. Já nikdy nebyl zrovna moc odvařený ani z originálu, ale to neznamená, že bych si o něm myslel, že je to špatný film. Nicméně toto pokračování už postrádá nejen slušný příběh, ale i dobré herecké výkony. Jako to kroucení prdelek bylo super, ženské sakra pěkné, i Patrick Swayze se tu objeví, ale já prostě dvojce nepřišel moc na chuť. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Přítelkyni se ten film opravdu libil, tak jsme na nem byli 3x. Ja jsem si pro jistotu koupil špunty do uší a masku. Využil jsem to hned poprve a to uz na zacatku. Nudnej propadak. To je tak, kdyz se dela pokracovani v dalsim stoleti. Kdyz delaji dvojku, tak at to nazvou nejak nejak jinak, protoze to s jednickou nema nic spolecneho. nechapu, proc Swayze, kdyz hraje uplne nekoho jinyho a v jiny dobe. to byla tah vedle a celkove je to neslane nemastne ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Ak by film niesol názov ´Havana Nights´ nebol by toľko bičovaný. Takto sa chtiac-nechtiac musí porovnávať, z čoho by nevytancoval ani nebohý Patrick. Zasadenie do porevolučnej Kuby a zblíženie tunajšieho chlapca s Americkou kráskou je fajn nápad. Do toho krásne zapadá exotická hudba a pohodový feeling. Ale za to priživovanie sa na značke musí byť človek prísnejší. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Diego Luna (Javier), který se naučil tančit za šest týdnů, přiznal, že normálně nejlépe tančí, když má v sobě několik piv. (Bauer)
  • Film byl natáčen v Portoriku, přestože se děj odehrává na Kubě. (Bauer)
  • Inspirací tvůrcům filmu byl skutečný příběh choreografky a producentky JoAnn Jansen. Ta se v roce 1958 coby teenagerka přestěhovala s rodiči z amerického města St. Louis do Havany a postupně poznávala svět golfových večírků a luxusních nočních podniků. Našla si kubánského přítele, který ji seznámil s místní kulturou. Zážitky z Kuby ovlivnily JoAnn na celý život - stala se choreografkou a v New Yorku vedla vlastní taneční skupinu. (HappySmile)

Reklama

Reklama