Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: (Kevin chce Charlie seznámit se svou matkou.) Charlie: - "A teď mi řekni něco o tátovi." Kevin: - "Umřel, když mi byly dva. Ale to byl její první manžel. Tehdy byla na volné noze. No a pak si vzala ředitele jedné stanice a ten jí zařídil místo v televizi. Ale vyměnila ho za Aleca Ripleyho." Charlie: - "Toho herce? Já myslela, že to je..." Kevin: - "Jo, to byl. Trvalo to dva roky a pak ho načapala se svým dalším manželem." & Viola Fieldsová: - "Ruby! Ruby, obě víme, že si holka s chlapem bere i její matku, viď? Co kdybych ji dohnala k šílenství?" Ruby: - "Nemáš náhodou pěnu u pusy?" & (Viola podává večeři.) Viola Fieldsová: - "Je to steak s ledvinkama. Jenže steak mi nerozmrznul, takže jsou jen ledvinky." & Charlie: - "Tak už se s tím jednou smiř. Dneska si beru Kevina a ty s tím nic nenaděláš!" Viola Fieldsová: - "Ty se smiř s tím, že pro něj nikdy nebudeš dost dobrá! Gertrude: - "A tys byla dost dobrá pro mýho syna?" Viola Fieldsová: - "Proboha, to ne..." Gertrude: - "Jen se na sebe podívej. Celá v bílém. To se od tebe dalo čekat." Viola Fieldsová: - "Gertrudo, nevěděla jsem, že přijedeš." Gertrude: - "Nevěděla? Proč asi? Já už vím. Neposlala jsi mi pozvánku!" Viola Fieldsová: - "Ty už máš být mrtvá!" ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

Konečně dostala nějaká tchýně přes držku :-)dnes tj 20.10.2014 jsem měl chuť na komedii a tak jsem se smál až jsem se za břicho popadal. Tento film bych osobně doporučil jako povinnou četbu pro mladé dívky a matky dospívajících dětí. Ženské role všechny včetně babičky jsou perfektní! a scéna se psy ještě lepší. Tvrdím toto: na každý film musíte mít náladu pak se budete dobře bavit já alespoň ano hezkou zábavu váš deda :-) skvělá komedie ,bolí mě břicho od smíchu jane fonda je přímo skvělá komediantka :-) 2.3.2020 ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Romantický snímek o situaci poněkud nezvyklé, přesto reálné a životní. Jane Fonda tu zahrála úspěšnou televizní hvězdu se svojí show, která psychicky neunese její výměnu za mladou a skončí na psychiatrii. Po návratu se před jejíma očima zasnoubí syn a pro ni se hroutí svět. Představa, že by byla svatba a synáčka ztratila je nepředstavitelná a tak se tomu snaží všemožně zabránit. Sympatická Jennifer Lopez a pohledný Michael Vartan je na pohled příjemná dvojice, k sobě se absolutně hodící. Jennifer je opět svá a přirozená, a upřímně její postavě, kterou zahrála obdivuhodně, jsem obdivoval pevné nervy a výdrž nad ztřeštěností a útoky své budoucí tchyně. Jane Fonda neměla zrovna lehkou roli. Zahrát takovou potvoru plnou nejrůznější výrazů a emocí je doslova výzva. Ale poprala se s tím velice bravurně. Její trapnost je tak opravdová, že si mnozí myslí, že je to hereččin omyl a neprofesionalita. Tak tomu se říká herectví. A díky tomu je humor krapet těžkopádný, takže zábavy si tu divák moc neužije, i když komediálních situací je tu spousty. Fackovací scéna mezi tchyní a 'nevěstou' se jen tak nevidí. A tak si snímek bude složitě hledat spokojeného diváka, což je na jednu stránku zase škoda. Svoje osobní kouzlo má a určitě stojí za shlédnutí. ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Vidno, že režisér vsadil na humorná stránku filmu, situácie, keď sa Jane Fonda pokúša vyštvať Charlotte sú síce vtipné a svižné, ale týmto situáciám treba dať aj nejaké prepracované pozadie, základ, čo vyplní miesta medzi humornými scénami, radšej menej a viac prepracovaných situácií, ako dať tam čo najviac a už nasilu tvorených vtípkov. Toto malo za následok, že charaktery boli strašne slabo rozvinuté a prepracované a niektoré situácie boli divne vyriešené ako napr. prechody medzi okamžitou túžbou a skutočnosťou, síce boli trefné, ale neprehľadné, Určite sa divák môže zabávať na "Fonda-Lopez akciách", ale je k tomu potrebné, aby nemal prílišné požiadavky po akejkoľvek stránke. Podobné filmy: Vorsicht Schwiegermutter, Worst Week of My Life, Pravidlá lásky, Protivný svokor. ()

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

je to tak na rozhrani odpadu! a jednej hviezdicky lebo miestami ma ten film tak neskutocne iritoval a miestami som citil i nenavist voci kazdemu kto sa na obrazovke objavil. vsetci herci do jedneho su otrasny a to hlavne jane fonda, lopez sa cuduj sa svete da zniest, ale vrchol vsetkeho je neskutocne debilny scenar ktory nuti kazdeho sa chovat ako individua bez mozgu a zakladnej logiky... Znizujem na odpad, lebo po druhy raz som to nedokazal dopozerat... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Všechny fotografie se slavnými osobnostmi, které má Viola vystavené na svém pracovním stole, jsou majetkem Jane Fondové. Můžeme ji na nich vidět ve společnosti Oprah Winfrey, Teda Turnera, Jona Voighta a Glorii Stein. Jedinou vyjímkou je obálka časopisu Time. Jane Fondová se na ni v roce 2005 měla skutečně objevit, avšak vzhledem k náhlému úmrtí papeže byla nakonec obálka věnována Janu Pavlovi II. (EbiGuetta)
  • Celých 60 milionů jako investice se ukázalo být dobrým tahem, neboť již během úvodního víkendu (13. – 15. 5. 2005) snímek vydělal 23,1 mil. dolarů, což byl pro Jennifer Lopez nejlepší výsledek v kariéře. Celková tržba se v USA vyšplhala na více než 81 milonů. Celou čtvrtinu rozpočtu činila odměna Jennifer Lopez. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama