Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Romantický snímek o situaci poněkud nezvyklé, přesto reálné a životní. Jane Fonda tu zahrála úspěšnou televizní hvězdu se svojí show, která psychicky neunese její výměnu za mladou a skončí na psychiatrii. Po návratu se před jejíma očima zasnoubí syn a pro ni se hroutí svět. Představa, že by byla svatba a synáčka ztratila je nepředstavitelná a tak se tomu snaží všemožně zabránit. Sympatická Jennifer Lopez a pohledný Michael Vartan je na pohled příjemná dvojice, k sobě se absolutně hodící. Jennifer je opět svá a přirozená, a upřímně její postavě, kterou zahrála obdivuhodně, jsem obdivoval pevné nervy a výdrž nad ztřeštěností a útoky své budoucí tchyně. Jane Fonda neměla zrovna lehkou roli. Zahrát takovou potvoru plnou nejrůznější výrazů a emocí je doslova výzva. Ale poprala se s tím velice bravurně. Její trapnost je tak opravdová, že si mnozí myslí, že je to hereččin omyl a neprofesionalita. Tak tomu se říká herectví. A díky tomu je humor krapet těžkopádný, takže zábavy si tu divák moc neužije, i když komediálních situací je tu spousty. Fackovací scéna mezi tchyní a 'nevěstou' se jen tak nevidí. A tak si snímek bude složitě hledat spokojeného diváka, což je na jednu stránku zase škoda. Svoje osobní kouzlo má a určitě stojí za shlédnutí. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Příšerně trapná Jane Fonda v komedii stejně nenápadité, jako zbytečné. Je smutné sledovat potupný konec herecké legendy, které zde scénář předepisuje pouze hysterické vřeštění při pohledu na Jennifer Lopez. Kdyby nebylo snesitelných vedlejších postav, tak bych tenhle film bez ambicí snad ani nedokoukal... ()

Reklama

hazaba 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu jsem měla pocit, že muž, o kterého se "bojuje", by se ve filmu ani nemusel vyskytovat (vždyť tam je víceméně jako kulisa). Na druhou stranu, nějakou záminku si autoři scénáře museli vymyslet, že. Jane Fonda si to vysloveně užívá, Jennifer Lopez je trochu slabší, ale jde to. Viděla jsem horší a nudnější filmy. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Jak uz trefny cesky titulek muze napovedet, neco priserneho se riti do ceskych luhu a haji. Toto pry komedialni, lepe receno "trapne paberkovani bez stavy" ma divaky presvedcit k usednuti k televizi, nedej boze pred platno v kine, na prvnim miste krasnou hereckou v hlavni roli (jenom krasa nestaci, Jennifer Lopez), romantickou zapletkou a comebackem omlazene (Jane Fonda). S cistym svedomim a bez politovani muzu vyvolat ocekavany verdikt - 30% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že se do této nepovedené komedie nechala uvrtat nikdy neselhávající herečka Jane Fonda. Bylo mně za ní trapně, když zde podstupovala režisérova přání mít rozcuchaný účes anebo se různě pitvořit. Tahle role byla až taková nedůstojná a ona to ustála. O to víc pak vedle ní vynikl jasný neherecký výkon Jennnifer Lopez, která tady působila příšerně nesympaticky. Pár vtipů se povedlo, ale jinak není co chválit. Většinou trapné a nudné. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Jane Fonda prohlásila, že svou postavu modelovala podle svého bývalého manžela Teda Turnera. (imro)
  • Film, ktorý v noci sledujte Charlotte (Jennifer Lopez) a vystraší ju pri ňom svokra Viola Fields (Jane Fonda), je Nočná mora v Elm Street (1984). (fumatro)
  • Celých 60 milionů jako investice se ukázalo být dobrým tahem, neboť již během úvodního víkendu (13. – 15. 5. 2005) snímek vydělal 23,1 mil. dolarů, což byl pro Jennifer Lopez nejlepší výsledek v kariéře. Celková tržba se v USA vyšplhala na více než 81 milonů. Celou čtvrtinu rozpočtu činila odměna Jennifer Lopez. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama