Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašidelný Hallův dům opět ožívá a jeho paní domácí - ďábelská Angela, dostává zase hlad. Tentokrát však zatoužila po „vlastní krvi" - své sestře Melise, která studuje na nedaleké církevní škole. Helloweenská párty se blíží - ovšem co to asi může být za mejdan na církevní půdě? Proto se skupinka studentů (mezi nimiž je i Melisa) rozhodne uspořádat si svou vlastní párty - shodou okolností se naneštěstí dostanou na ne zrovna to nejšťastnější místo. (Haymar)

(více)

Recenze (37)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Angela je velmi společenský (ne)tvor, takže si svůj další Halloween rozhodla užít tentokrát i mimo svůj barák. Bohužel si pro svou malou a stále živou sestřičku musela dojít až na církevní kolej, kde tvrdě narazila na akční sestru Glorii... První polovina je celkem zasekaná a poměrně dlouho trvá, než se rozjede. Naštěstí je tu dost koziček. Jenže po návratu do legendárního Hallova domu se strhne slušná vlna roztodivných masek a speciálních efektů, kde velkou roli hrajou roztékající se démoni a přerostlý chřestýš. Pokračování Noci démonů zkrátka pokračuje v poetice prvního dílu a stále tak vypadá jako produkt osmdesátek - o něčem takovym se následující a jen o tři roky mladší trojce může nechat zdát. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Dvojka o niečo lepšia ako jednotka, podľa mňa. Hlavne preto, že tu bolo zopár podarených komediálnych scén (a to komédie v hororoch nemám veľmi v láske). Trochu ma vystrašilo, keď sa zdalo, že dej nebude pokračovať v dome, ale našťastie som si mohol vydýchnuť. Ináč je to celé podobné jednotke, zo začiatku nuda, potom dosť akcie, parádna Béčková atmosféra ako má byť... 70%. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem zatím neviděl, takže možná proto hodnotím tak kladně. Film je typické béčko. Docela mě ale překvapilo že to režíruje Smith který je fakt dřevo. Nicméně film si udržuje tu krásnou béčkovou atmosféru a objeví se tu snad vše co má rád každý fanoušek béčkového hororu krev, nahota, sliz a nakonec krásná potvůrka která je opravdu vydařená. Nicméně se tu samozřejmě najde plno blbostí či nehereckých výkonů. Ale je to zatraceně zábavné béčko. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotka sa mi páčila tak som čakal čo mi dá dvojka.Ta mníška bola úžasná,srandovná a bavila ma.Je to podobný príbeh ako v jednotke,mladý sa idú baviť na Halloweenový večierok a dostanú sa do prekliateho domu a tam tramtatadáá zomrú.Ten príbeh je podobný ale aj iný a to hlavne postavami ktoré chcem zabiť ale menej ako v jednotke a troška lepšími trikmi.Má to aj taký erotický nádych.Prvý krát sa mi stalo že som žral mníšku,lebo bola akčnejšia ako Rambo,drsnejšia ako Ch.Norris to vážne a múdrejšia ako Americká ústava.No len škoda že spracovanie malo viacero chýb,ako chovanie postáv a príbeh bol dosť podobný.Ale zas triky boli o niečo schopnejšie a mal čaro aj v zábavnosti. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Angela podruhé... Musím říct, že pokračování Noci démonů se mi líbilo o trochu více než jednička a to určitě zásluhou o trochu lepších triků (aby taky ne, když fim vznikl o 6 let později než originál) a trochu méně přehrávájících postav... Jinak je vše velmi podobné jako v jedničce a diváka nemá moc co překvapit... A ještě jako rocker musím zmínit, že v filmu hraje hudba kapely Morbid Angel, to mě velmi potěšilo... Ale i tak mi Night of the Demons 2 vychází jen jako lehký béčkový nadprůměr... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Kniha, ktorú číta v posteli Otec Bob (Rod McCary), je slávny román od J.D. Salingera "Kto chytá v žite". (beso74)

Reklama

Reklama