Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela pořádá večírek v strašidelném domě na kopci, ale nikdo z hostů nevěděl že v domě je zlo a každého kdo vstoupí promění v démona. (ČSFD)

Recenze (59)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Neškodná béčková blbina jejíž největším mínusem je celá první půlka, v níž se ta banda otravnejch a nesympatickejch teenagerů potlouká naprosto bezprizorně. Potom se jednotlivejch postav začnou zmocňovat démoni, na scénu vstoupí povedené masky a o zábavu je rázem postaráno. Stačí holt jen přežít ten rozjezd. PS: Remake (2010) by teoreticky mohl být povedenější (prostor na zlepšení tu totiž každopádně je), ačkoli nejspíš nebude. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

No ruku na srdce, byla to kravina. Nemožní herci, komické masky a otravná hudba. Naštěstí na rozdíl od Bavova podobného nesmyslu tu aspoň ti zlí nezvracejí hrachovou kaši a v druhé polovině se daří nastolit celkem kulantní atmosféra. Další zástupce filmů, které beznadějně zastaraly. Až mi bude zase někdo cpát, že dneska už filmaři neumí pořádné horory, tak ho odkážu kromě jiného na tohle, aby viděl, jak to neuměli už před dvaceti lety. ()

Reklama

rogerkint 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to drzá vykrádačka Evil Dead, ale s převrácením kontrastu grázlík-sympatický mužský hrdina, stylovou analogií hlavní hrdinky (měnící se z potenciální oběti na akční postavu) s Alenkou v říši divů a prací se všudypřítomnou sexuální tenzí a nezbytnou osmdesátkovou implikací, že v hororu mohou přežít pouze nepíchači.A navíc je to docela zábava. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

OH, THERE YOU ARE. I WAS JUST WARMING MY HANDS IN THE FIRE! Otázka zní, zdali to bylo točeno s nadsázkou nebo na vážno. Co se týče postav, tak jednoznačně u mě vyhrává floutek Sal a prase Stooge, v závěsu je Susan a pak je teprve zbytek. Oceňuji samolepky Circle Jerks, Fear a TSOL na radiu Stoogeho a song od kapely Bauhaus. Masky taky nebyly špatný, ale celkové vyznění filmu ve mě nezanechalo nic a věřím, že za nějaký čas si z toho budu pamatovat maximálně tu taneční scénu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Skutocne dobry horor a dalsi dokaz toho, ze kvalitne veci sa najdu hlavne mimo komercneho mainstreamu /obcas ja v mainstreame, ale len obcas/. Strasidelny dom ja kapitola sama o sebe, strasidelny je uz aj samotny vecierok a potom sa zacina dobra a kvalitna hororova jazda. Reziser Kevin Tenney mi sice nic nehovori, ale ako horor je tento film dobrym kuskom. Ovsem, na kultove vysiny 70. rokov toto nestaci a stale je to len becko. 67 % ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film bol zakázaný vo Fínsku. (Paldiny)
  • Natáčanie filmu trvalo 4 týždne. (beso74)
  • Rozpočet filmu byl 1 200 000 dolarů. (Chatterer)

Související novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (více)

Reklama

Reklama