Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nespokojený prodavač hraček jménem Ty s pomocí trojice žen proměnil svoje plyšáky v přelomový trend 90. let. Tento podivuhodný příběh odhaluje zákulisí jedné z největších hračkářských horeček v dějinách a vypráví o tom, co a kdo má v našem světě hodnotu. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý príbeh zo sveta hračiek, podnikania a marketingu v 90tych rokoch. Zacha v úlohe "šéfa" Tya som vôbec nespoznal (skôr sa mi ponášal na Leonarda z TBBT). Film ma celkom bavil, hoci spočiatku som sa v tom trochu strácal, keď to tak skákalo medzi dekádami. Ale potom sa v tom už dalo orientovať celkom fajn. Ty bol riadny zmrd, keď si chcel za všetko pripísať všetky zásluhy, a bola len otázka času, kedy ho dobehne jeho chamtivosť. Trojica šikovných žien z toho vzišla napokon celkom fajn :) Príbeh o zrode predajných taktík a web-marketingu ma bavil, no tie ostatné okolnosti a napäté vzťahy medzi hlavnými postavami ma až tak nebrali. Silnejšie 3* ()

Reklama

bonovox 

všechny recenze uživatele

Po Air a Tetris ďalší príbeh o vzniku veľkého fenoménu tentoraz o plyšákoch ktorí pobláznili Ameriku v 90-tych rokoch. Po hereckej stránke výborne len škoda že v druhej polovici tempo filmu výrazne opadne a tým pádom aj kvalita filmu ide na priemer. Ešte že nás tento fenomén u nás obišiel…60% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další drama s prvky komedie, které je opřené o skutečné postavy a události. Tentokrát hrají prim plyšová zvířata a jejich velký boom v devadesátých letech, což je téma na první dobrou ne úplně zajímavé. Naštěstí to tvůrcům došlo a příběh Tye Warnera a jeho spolupracovníku postavili na prolínání hned několika časových rovin, což je občas lehce matoucí, ovšem udržuje to celkem slušně divákovou pozornost. Příjemným překvapením je hlavně výkon Zacha Galifianakise, kterého sem dlouho nikde neviděl a tady opravdu hraje a jeho postava je na hony vzdálená jeho obvyklé škatulce. Má sice trochu nevýhodu v tom, že jeho Ty je sice na povrch okouzlující bonviván, ale v jádru je to jen sebestředný šmejd, ale i tak se Zachovi daří mu propůjčit alespoň trochu charsimatu. V jeho stínu pak spíš paběrkuje trojice Sarah Snook, Elizabeth Banks a Geraldine Viswanathan, které sice nejspíš měly být hlavními hrdinkami celého příběhu, ale v tomhle směru se to tvůrcům úplně nepovedlo...60% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch nudnějších příběhů na základě pravdivého příběhu, kde více než herecké výkony nebo příběh samotný, diváka zarazí spíš fakt, že v jedné z hlavních rolí hraje Zach Galifianakis. Bez fousů byste ho totiž ani za mák nepoznali. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama