Reklama

Reklama

Do hlubiny

  • USA Into the Blue (více)
Trailer

Když čtyři mladí potápěči narazí na legendární vrak, který dle pověstí ukrývá zlato v hodnotě mnoha miliónů dolarů, zdá se, že se jim konečně splnil velký sen. Nedaleko však odhalí další, tentokrát mnohem hrozivější "poklad". Všichni čtyři si slíbí, že budou o nálezu mlčet, aby mohli vrak lodi vyzvednout dříve, než se o něm dozví konkurenční lovec pokladů, který by je o něj mohl připravit. V sázce je však až příliš mnoho a velmi brzy se ukáže, jak byl jejich slib pevný. Kromě možné zrady na ně navíc v hlubině čeká celá řada dalších nebezpečí. Z lovců se náhle stává kořist... Příběh filmu Do hlubiny může být fikcí, ale mánie, související s hledáním pokladů, ukrytých ve vracích na dně moří, je zcela reálná. Bahamy, u jejichž břehů se od 15. do 18. století potopilo více než 500 španělských galeon, proto byly při hledání vhodného místa pro natáčení velmi logickou volbou.. Jen kousíček od břehu zeje obrovská, několik set metrů hluboká propast, která přitahuje spousty lososovitých ryb. A tam, kde jsou ryby, jsou i žraloci - převážně jde o mírumilovné karibské útesové žraloky, ale místy také o nevypočitatelné tygří žraloky. Oba tyto druhy tvoří ve scénáři Matta Johnsona důležitou součást příběhu. Zčásti jsme sem přišli právě kvůli těm žralokům," říká producent David A. Zelon. "Ne všichni diváci ale asi uvěří, že se herci opravdu pohybovali ve vodě se žraloky. Budou si myslet, že jde o digitální triky. Ve spoustě scén jsou žraloci s herci v bezprostřední blízkosti. Po celou dobu jsme u nich měli lidi, kteří zajišťovali maximální bezpečnost herců, protože žraloci stále kroužili okolo." Ve světových oceánech se v hloubce do dvaceti metrů skrývají poklady v hodnotě přes 6 miliard dolarů. a stále čekají na svého šťastného nálezce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k zaujímavej téme dosť povrchná jednohubka zo zaujímavého prostredia, na ktorej najviac zaráža fakt, že vôbec nikde nepriznáva, že je výrazne sploštelým a osprosteným remakom (a adaptáciou) filmu HLBOČINA (THE DEEP) z roku 1975 a rovnomenného románu Petera Benchleyho... ale ako na oddychovku sa na to dobre pozerá, je to slnečné, optimistické a sexy. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Paul Walker svou roli zvládl v pohodě jako v podstatě všichni. Podmořské záběry jsou skvělé, mají takovou uklidňující atmosféru, která se mi líbí třeba u podmořských dokumentů. Za to si u mně film vylosoval jednu hvězdičku. Akorát mi u filmu chybí šmrnc, který by mně vtáhl do děje a zapůsobil na mně tím správným dojmem. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 9/10/// +Scott Caan, Paul Walker a Jessica Alba, trocha napětí, krásné prostředí, závěrečná akce -občas slabší scény a méně zajímavá zápletka, která tu už mnohokrát byla, takže dějově nic překvapujícího/// Hvězdně obsazení film odehrávající se v krásném prostředí. Nebýt jednoho nebo druhého byl by to tuctoví film. Naštěstí má žánrově od každého trochu, takže vás napoprvé dokáže upoutat, ale podruhé už to vidět nemusím a to jsem se na film hodně dlouho těšil./// Celkem 69%/// ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Hloupý,naivní, oddechový film, který byl natočen jen kvůli krásným tělům Jessicy Alby a Paula Walkera. Dost velká nuda, kde se díváte jen na podmořské záběry a krásné tělo J.Alby, když ne v plavkách tak alespoň v kalhotkách. A že je na co koukat, Nebýt jí, asi bych se přestal dívat hned v prvních minutách, po druhé se to vidět nedá. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Ve světových oceánech se v hloubce do dvaceti metrů skrývají poklady v hodnotě přes 6 miliard dolarů a stále čekají na svého šťastného nálezce. Scénář : Matt Johnson. Kamera : Peter Zuccarini a Shane Hurlbut. CITÁT - Tak on našel Zephiera. To abychom jeli do Země nezemě. Slyšel jsem, že tam bude i kačer Donald. Santa Claus už je na cestě... s mým koxem........ ()

Galerie (76)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně na letišti, kdy Bryce (Scott Caan) svým přátelům představuje Amandu (Ashley Scott), vyjde na pozadí ze skleněných dveří stejná žena dlouhými hnědými vlasy a černou taškou na levém rameni. (DivX)
  • Sony Pictures digitálne upravila filmový trailer a Jessica Alba (Sam) tak prišla k bikinám, ktoré toho zakrývajú trochu viac. (ČSFD)

Související novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (více)

Reklama

Reklama