Reklama

Reklama

Medellín

  • Francie Medellín
Trailer

Mladého youtubera Brahima unesou v Kolumbii překupníci drog. Jeho bratr Réda přesvědčí svoje kamarády Stana a Chafika, aby s ním vyrazili na záchrannou misi. Ale vymkne se to z rukou. S pomocí kolumbijské policistky a bývalého amerického agenta se jim podaří Brahima vystopovat a pokusí se ho ze spárů drogových dealerů vysvobodit. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Francouzská akční jednohubka, která se sice pomalu rozjíždí, ale když se konečně dostane do tempa nabídne slušnou akci i pár vtipných momentů. Ke konci sice přepne do vážnějšího módu což úplně nepasuje k tomu na co divák koukal první dvě třetiny, ale i tak je vidět že tahle partička má slušný potenciál a časem by mohla být ještě lepší…60% ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne. Gastambide jako režisér a herec mě bavil v Taxi 5, ač už tam nešlo sérii tlačit daleko. Medellín vlastně není ničím novým. Bohužel co se týče komediálních poloh tak těch je proklatě málo nebo nejsou tak vtipný. Přitom prostředků je pro to tolik a to je možná problém. Je to lehká akční komedie, která pár honiček nabídne, nejspíš i natáčení v Kolumbii kreditu napomohlo. Mike Tyson je spíše přešlap, protože on hrát prostě neumí. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Najskôr sa to tvári ako juhoamerická obdoba Hangover, ale následne chce príbeh vyzerať akčne-cool ako Mission Impossible. Prvá polovica ma bavila, ale čím viac a blížil záver, tým viac sa to kazilo. Finále bol už len nelogický klinec do rakvy, lebo "netušíme ako to ukončiť, tak tam dajme veľký výbuch ako v 80s". 50% Amazon ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Už jenom ten název musí fandové Entourage milovat.   V podstatě je to dvojka Pařby v Pattayi, kde skládali tvůrci komediální poctu bojovým filmům. Francouzům akční komedie poslední dobou žeru a Franck Gastambide má podobně našlápnuto jako partička okolo Philipa Lacheau. Sranda je, že si budoval jméno na napodobování Vína Diesela a teď je ve všem lepší. Hlavně tu tvoří super dvojku s charismatickým Ramzy Bediou, to je ten hlavní policista ze Ztracené kulky.  Zaporáka si to půjčilo z Breaking Bad a celkově to Hollywoodu přepáleně ukazuje, jak má vypadat akční komedie. Docela mne překvapil závěr a v podstatě zbytečně levné cameo. Ale chápu, že jsou tvůrci fandové, já jsem taky. :) 7/10 ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to moc nefungovalo, a to asi kvůli ústřední trojici, která humorná prostě není, jako jiné francouzské party. Nicméně velmi překvapilo po akční stránce. Honičky byly dobře natočené a závěrečné "vyproštění" bylo, jako z akčního bijáku. Samotný konec hodně překvapil. U komedií na to nejsem zvyklý. Rozhodně lepší průměr. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama