Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1758 se má dědičný princ Damián Karel Ludvík zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou. Damián z toho ale není příliš nadšený a raději holduje lovu, flirtování s místními vesničankami a popíjením se svým nejlepším přítelem, alchymistou Matoušem. V současnosti se zase Eliška Mlynářová chystá na propagaci nejnovější řady svých proslulých marmelád. Vzhledem k tomu, že její firma Marmelišky příliš neprosperuje, jde o naprosto zásadní událost. Buď se povede firmu opět nakopnout, nebo ji bude muset Eliška prodat, jak ji často připomíná její partner Martin. Že spolu tyhle dvě události vůbec nesouvisejí? Tak to se pletete! Stačí, aby Matouš při jednom alchymistickém pokusu omylem vytvořil tinkturu k cestování časem. A pak už se tyhle dvě období začnou proplétat víc, než si dovedete představit! (TV Prima)

(více)

Recenze (218)

Chudobka odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jsem neměla v úmyslu se na to dívat, ale ty negativní reakce všude okolo mě pobavily, a tak jsem si to na chvilku pustila. Dlouho jsem se netýrala. On snad někdo od toho něco čekal? Krásná píseň, ta se fakt povedla. A že by Emma Smetana byla nějak výrazně horší než ostatní herci (samozřejmě až na Danu Syslovou - ta tam vyloženě vyčnívala), toho jsem si nevšimla. Špatní byli všichni. ()

karlos-rio odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už podle ukázek bylo jasné, že tohle bude velký průjem, když je v hlavní roli smetana. Má odvaha vydržela asi 5 minut, více se zvládnout nedalo, stále se mi chce zvracet. Prima má hodně dobrého dealera, tenhle paskvil zařadit v hlavním vysílacím čase, a ještě v sobotu, slušná práce. Prachy evidentně nesmrdí, každý kdo se na tomto průseru podílel, by se měl stydět. Ten  kdo hodnotil jinak než odpadem, a to je odpad málo, tak hned nástup na léčení. A nebo už berete to samé co na Primě. Jeden poznatek závěrem, otevřel jsem ledničku, a zahlédl jsem čerstvou smetanu, a ejhle byla mnohem talentovanější,  vydržel jsem se na ní koukat mnohem déle, navíc bude užitečná, a určitě nedostanu průjem. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Kdykoliv rozjede nějaká komerční televize nový romantický dlouhosáhlý seriál, tak se na něj sesypou všichni, kdo na tento typ seriálů nekouká, jen proto aby tomu hodili odpad a ujistili se o svém vkusu. Jenže u tohohle nového díla mám pocit, že ty odpady budou dávat i skalní příznivci žánru. Všechno, co člověk vidí, tak tomu nevěří - herecké výkony, kulisy, emoce... a přitom ten přesun v čase není úplně marný nápad, ale jestli to provedení dělá z někoho fakt větší a větší hvězdu, tak je to  Burešovou, protože její ZOO ( i Slunečná ) vedle toho vypadá jako opravdu promyšlené dílo ()

alanwilder 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Udělal jsem hroznou pitomost a po negativních recenzích si to pustil a... Neuvěřitelná šmíra! Je to jak od Cimrmana Hodina pravdy, na které byl nejlepší vichr z hor. Škoda, že se tu tentokrát neobjevil a celý tento paskvil neodnesl do věčného zapomnění... P. S. Ovšem ta akční scéna, kdy pan Smetana dá přes hubu nějaké ježibabě bude jednou kultovní... ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

ze zvědavosti sem zvládnul cca 10 minut první epizody a v rámci zachování příčetnosti a zbytků duševní rovnováhy sem to dál neriskoval. To, že je to blbě napsaný a ještě hůř zahraný je takový primácký standard ale dostává mě ta extrémní a skoro až neuvěřitelná papundeklovitost všeho co se tu tváří jako kulisy. To už i televizní pohádky z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let vypadaly lépe. Mnohem raději bych se příště podíval na nějaký pořad Jaromíra Soukupa. Klidně i na Elišku Jaromíra Soukupa a Damiána Jaromíra Soukupa, kde by samozřejmě Jaromír Soukup ztvárnil obě role...0% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama