foto

Jan Komínek

  • nar. 18.3.1994 (22 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jan Komínek se narodil v Praze roku 1994. Už od útlého věku se zajímal o herectví a filmařinu, takže není divu že se počátkem roku 1999 začal objevovat v nejrůznějších reklamách a TV spotech. O pouhý rok v později se mihnul v dokumentu o Rychlých šípech.

Teprve na začátku roku 2006 se mohl Honza začít radovat, neboť získal jednu z hlavních rolí v oblíbeném televizním seriálu HORÁKOVI. Natočeno bylo několik epizod a ČT1 jej již několikrát odvysílala. Později ztělesnil například Vítka v rodinném příběhu AŤ ŽIJÍ RYTÍŘI pod vedením režiséra Karla Janáka (Snowboarďáci). Dále Jan účinkoval v seriálu ZNAMENÍ KONĚ nebo v ULICI. V příštím roce se můžeme těšit na jeho nejnovější počin. Na pohádku O DVANÁCTI MĚSÍČKÁCH. Popřejme Honzovi hodně štěstí a doufejme že nás do budoucna ještě něčím překvapí.

Kateřina "Kacitr" Turková

Herecká filmografie

2017 Zatím dobrý
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Wilsonov
2014 Stín (studentský film)
Svatby v Benátkách (TV seriál)
V tichu
2013 Bez doteku
2012 Dvanáct měsíčků (TV film)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Obchoďák (TV seriál)
2011 Znamení koně (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Ať žijí rytíři!
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2006 Horákovi (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2013 Dé pětka (TV pořad)
Generace Y (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2005 Hřiště 7 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace