Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

dobytek 

všechny recenze uživatele

I když romantický komedie zrovna dvakrát nemusim, tak u tohohle filmu jsem se docela zasmál. Sice je to stokrát ohranej příběh o tom, jak se dva úplně odlišný lidi nakonec daj dohromady, ale je to celkem nabitý humorem. Někdo možná nepřekousne, že humor má občas tak trochu fekální charkter a několik scén se odehrává na hajzlu, ale mně tohle nevadí. K tomu jsou ve filmu různý bizarní vedlejší postavičky jako neúspěšnej herec Philip Seymour Hoffman nebo francouzskej nudista Hank Azaria. Prostě slušná komedie, která utekla jako voda. Momentální hodnocení 58% je dost nespravedlivý. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Along Came Polly je velmi nevyrovnaná, přesto velmi zábavná komedie, ve které je jako jsme v rámci uvadající kariéry Bena Stillera nejslabší právě její hlavní protagonista, který víceméně jen přihrává mnohem výraznějším kolegům, kde alespoň za mně ruluje P. Seymour H., který si každou scénu urve pro sebe a samozřejmě nelze zapomenout na bestiální francouzský přízvuk vysekaného Hanka Azarii a jeho instruktora potápění. Jennifer Aniston je taky kouzelná jako nebyla dohromady v celých Přátelích a já mám díky všemu již řečenému pro tuto komedii slabost. 80% ()

Reklama

Hermi14 

všechny recenze uživatele

Klasická středoproudá romantická komedie, která je ovšem místy doplněna o pubertální fekální "humor". Nepatřím sice mezi upjaté puritány, ale každý vtip má své místo a čas a ne že se takovéhle "vtipy" budou cpát všude. Film díky tomu působí jako dost velká slátanina, takže jedno podívání je víc než dost. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Reuben (Ben Stiller) si díky svému povolání pojišťovacího agenta a svým nemocem a alergiím navykl mít celý svůj život perfektně nalajnovaný. Ale čáru přes rozpočet mu udělá jeho čerstvá novomanželka, která si na svatební cestě začne se svalnatým potápěčem. Když se Reubena snaží jeho kamarád Sandy (Philip Seymour Hoffman) dostat z depresí, potkají jejich bývalou spolužačku Polly (Jennifer Aniston). A od chvíle, kdy se dal Reuben s Polly dohromady, připomíná jeho život divokou jízdu na tobogánu. Dokáže se Reuben odpoutat od svého stylu života a přizpůsobit se divoké Polly? ... A jedem, další film s Jennifer Aniston (není ta holka poslední dobou všude?). Tentokrát randí s Benem Stillerem, takže o komediální složku je dokonale postaráno (i když převážnou část vtipu a zábavy má na svědomí perfektní Philip Seymour Hoffman, který leckdy ústřední dvojici totálně zastíní). Bohužel si ale autoři museli dopomoct spoustou (více či méně) fekálních vtipů, co film sráží někam do kategorií Prciček a jim podobných. Kdyby si toto dokázali odpustit, šlo by o lepší průměr, takhle je to maximálně na 2*... ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Nech si hovorí kto chce, čo chce, toto je film pre mňa. Teda, nie, že by som miloval romantiku, ale Ben Stiller a Jennifer Aniston ako pár - Wow! Jennifer mám rád už od Friends a Bena Stillera mám rád už minimálne kvôli jeho úlohe Gaylorda vo Fotríkovi. Celkovo ide o vydarenú, nenáročnú, ale zábavnú komédiu, kde je najlepším aktérom aj tak Phillip Seymour Hoffman. /80%/ ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • V rozhovoru z roku 2015 Jennifer Aniston prozradila, že si jeden den natáčení zlomila palec na noze, ale v natáčení pokračovala. (veronikajel)
  • V jednu chvíli natáčela Jennifer Aniston zároveň seriál "Přátelé" film "Božský Bruce" a tento snímek. (don corleone)
  • Reuben napíše dopis, ve kterém srovnává Polly s Lisou. Dopis najde Polly a je z toho hádka. Stejnou pointu má i jeden díl Přátel, kde je Rachel srovnávána se současnou přítelkyní Rosse. (don corleone)

Reklama

Reklama