Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Risk se nevyplatil. Následky by měl nést ten, kdo tomu sympatickému muži vehnal do manžeství takovou couru, co si to rozdá ihned se svalovcem, a nectí svátost manželskou. Proč si ji předtím neprověřil, Proč se hnal do manželství s takovou ženou? Kéž by jeho příběh poučil některé podobně sympatické muže, co jim nějaká ropucha sedá na lep.***(5.10.2010) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

No to jsem si zase jednou naběhl. Naprostá scénáristická bezradnost, je Along Came Polly, ale NAPROSTÁ. Však ani ty vodpornosti nenesou byť jen náznak originality, nápadu. A co se tý "nekomediální" složky týče (což je vlastně veškerej materiál, kdybych to měl brát doslova), ta se dá ideálně shrnout roztomilou výmluvou Lisy: "It just ... it happened". Jo, ono se to prostě nějak vlažně odvíjelo - a mně bylo všecko jedno. Azaria a Jen potom sice působili jako vítanej rozptyl, ovšem ani oni tenhle kousek nezvládli posunout přinejmenšim do průměru žánru. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ťažko ešte povedať niečo nové, keď tu v komentároch vidím takmer rovnaké názory ako je ten môj. Dobre som sa pobavila, niektoré scény by som síce s kľudným svedomím oželela (záchodové potiaže), ale nevtieravý humor toho zvyšku je naozaj očarujúci. Ľudské vlastnosti, sparodované sympatickým a humorným spôsobom poháňajú film k lepšej pozerateľnosti, než je priemer romantických komédií v mojom prípade a k tomu ostatne enormne prispievajú najmä vedľajšie postavy. Že sa stretli také mená ako Philip Seymour Hoffman, Alec Baldwin, Bryan Brown a Hank Azaria v komických rolách, to je hotová lahôdka. Bez nich by Riskni to s Polly bolo o ničom... 3,5* ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Risk je zisk Polly a to je výhra, porazí i tygra… Potud dobré, ale Reuben je takové terno, že bych ho nechtěla ani zadarmo k maxibalení vanilkového pudinku. Prcičkový humor, který s dospělými postavami s dospěláckými problémy působí na cílového diváka jako kari na náladovou peristaltiku. Stejně nepatřičná je i podivná postava P. S. Hoffmana. Projekce osobnostní havárie do bílého prášku, který si řeže pískem na nádobí? Zápletka i humor jsou únavně předvídatelné, pár slibných scén vyšumí a několik momentů je vysloveně nechutných. Navíc Ben a Jen k sobě nepasují a místo statické elektřiny to mezi nimi jen bublá jak v kuchyňském odpadu. Nejenže není důvod vidět to podruhé, není důvod to vidět ani poprvé. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.8/10] | me: Nudné a nezáživné. Dosť hlúpe a unavujúce. Celkovo "komédia" na štýl on-ona, ktorých už bolo neúrekom, ale táto patrí na tie najnižšie priečky. Humor je slabý a dej nie je ničim zaujímavý. Pár krat za film som sa zasmial, ale nie pretože sa jednalo o skvelú situáciu, ale pretože scéna bola zrazu aj jemne vtipná (čo sa celkovo stálo veľmi málo krát) v porovnaní s celkovým nábojom a atmosférou filmu. Stiller je výborný komik, ale toto mu nevyšlo, ... nie ani tak jeho vynou ako nudnou réžiou. Aniston je peknučka, ale to je všetko. Dve hviezdičky dávam za jeden, či dva komické momenty a peknú Jennifer. Inak slabá - priemerná komédia o ničom. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Alternatívnymi názvami filmu boli aj Untitled John Hamburg Project, Risk či Bobby my love. (MikaelSVK)
  • Bok po boku se hlavní představitelé Jeniffer Aniston a Ben Stiller objevili také ve 22. díle 3. série seriálu Přátelé (od r. 1994). (Mish.k.a)
  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama