Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Slušná romantická komedie, u které je komika dost nadřazena romantice. Díky tomu lépe fungují vedlejší humorné figury než ústřední pár. Philip Seymour Hoffman, Bryan Brown, Alec Baldwin a Hank Azaria jsou prostě daleko výraznější a poslední dva jmenovaní si celkem pohráli se svým hlasem, respektive přízvukem. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Teda podle traileru jsem cekal vetsi jizdu. Jasne, ma to svoje spickovy vtipny momenty, ale jinak je to vicemene prijemna, ale nicim vybocujici romanticka komedie, kterejch se kazdej rok urodi spousta. Nicmene Stiller a Aniston jsou prijemna dvojka a Hoffman ve vedlejsi roli je spravnej dobytkar. Lepsi 3*. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

V této romantické komedii neměl v žádném případě Ben Stiller hrát, protože to sraží jeho úroveň. Je to především komik a měl by nás bavit ale v tomto flmu nic takového nedělá. Působil na mně velice bezmocně a uboze. To, že v tom hrála hvězda " Přátel " Jennifer Aniston se dá celkem i pochopit. A jak byla jakovždy krásná! Já jsem se smál minimálně a když už jsem se smál tak to především díky herci, jehož jméno je Philip Seymour Hoffam, protože ty jeho hlášky ( bláto na hřišti ) a ty jeho vtipné scény ( hrání basketballu, bláto na hřišti...) byli hodně vtipné a nebýt jeho, tak by to byl obyčejný romantický film bez špetky humoru. No, až se mi tohle dostane někdy do rukou znovu tak vím, že se na to znovu určitě nepodívám!! ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Ľahká a nenáročná komédia, v ktorej chýbalo zvracanie ( bolo len spomínané ) .... Prečo ? Lebo tam bolo prdenie, grganie, súlož, škrabanie vajec a k "dokonalosti" mu chýbali len tie zvratky .... Fakte je ten, že som šťal od smiechu pri športových kreáciách PS Hoffmana a ulietaval som na francúzskej výslovnosti Hanka Azariu .... Nudíte sa doma ? Nemáte prebudené mozgové bunky na rozmýšľanie ? Pustite si ten film ....!!! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Něco tak klišovitého už jsem dlouho neviděl.Riskni to s Polly mi přišelo jako sesbírané scénky s jiných romantických komedií,a zde ony,již mnohokrát použité a viděné obrazy pouze autoři poslepovali dohromady.Bohužel to nezachrání ani jinak vždy vynikající Ben Stiller a snad jen výstupy P.S.Hoffmana stojí za to.Nuda a šeď! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Scéna, kdy je zabírán plakát k fiktivnímu filmu Krokodýlí slzy a zazní píseň "Don't You (Forget About Me)" od Simple Minds, odkazuje snímek k filmovému hitu 80. let Snídaňový klub (1985). (Fenk)
  • V rozhovoru z roku 2015 Jennifer Aniston prozradila, že si jeden den natáčení zlomila palec na noze, ale v natáčení pokračovala. (veronikajel)
  • Reuben napíše dopis, ve kterém srovnává Polly s Lisou. Dopis najde Polly a je z toho hádka. Stejnou pointu má i jeden díl Přátel, kde je Rachel srovnávána se současnou přítelkyní Rosse. (don corleone)

Reklama

Reklama