Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

adams89 

všechny recenze uživatele

Komedií, jako je tato, se dnes točí opravdu víc než dost. Některé jsou povedené, u jiných si zase říkáte, proč se na tu ptákovinu vůbec díváte. Riskni to s Polly hodnotím jako lehce podprůměrnou komedii, která mě místy fakt dost nudila, ale u které jsem se i občas skvěle pobavil. Musím uznat, že Jennifer Aniston ve filmu docela zářila, oproti Benu Stillerovi, který mi ani jako komik moc nepřipadal a moc mi ani neseděl. Zápletka je taková tuctová a můžeme ji vidět ve spoustu filmech. Co se mi opravdu nelíbilo, tak to je soundtrack, který je fakt dost kýčovitý, ale co bychom u tohoto žánru asi chtěli, že? Když tak počítám ty pozitiva a negativa, vychází mi dobrých 40%. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle se dalo skouknout v pohodě až do konce. Místy hodně dobrý humor, jindy zase hodně divný humor, ale mnohdy prostě jen humor. Jak více se k tomuto filmu vyjádřit? Ben Stiller se objevuje v další romantické zamilované komedii v hlavní roli, Jennifer Aniston znovu hraje holku, o kterou bojuje nějaký muž a do toho se tu objevuje roztomilá fretka. Jak říkám, dá se to zhlédnout až do konce, ale člověk u toho nesmí přemýšlet a jeho cílem by mělo být koukat na tenhle film s tím, že se chce pouze pobavit a nic víc. Potom z toho vychází průměrné tři hvězdičky. Sice by tahle komedie spadal spíše do mírného podprůměru, ale vzhledem k tomu, že mám rád Jennifer Aniston, tak jsem se rozhodl pro ty tři hvězdičky... ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem se fakt jenom pobavit. U amerických komedií z poslední doby (které se mnohdy pyšní slušnou návštěvností) musí ale člověk počítat se stále vyšším procentem tzv. "nechutných" vtípků. Nechci říct, že se sem tam nějakému nezasměju (tady dokonce hodně :), ale co je moc..... To se vážně bude procento fekálních vtipů zvyšovat donekonečna? To používání inteligentního vtipu zůstalo jenom na Evropě ? ... Škoda, tohle se víckrát vidět nedá. Je to průměr, ale tři hvězdy je moc... ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Buď jsem divná nebo to byla opravdu taková nuda. Příběh byl inteligentní, občas vtipný, ale přišel mi takový obyčejný, nezajímavý a pro mě opravdu hodně nezábavný. Bena Stillera moc nemusim a po tomhle filmu se na tom nic moc nezmění. Zato Jennifer Aniston mám docela ráda (hlavně z Přátel) a myslím, že umí hrát líp. Třeba, až se na to podívám znovu (dostanu odvahu), ohodnotím to líp. Alespoň, že to nebyla bezduchá, nechutná obludnost jako např. "prcičky" => dalo se na to koukat. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Nech si hovorí kto chce, čo chce, toto je film pre mňa. Teda, nie, že by som miloval romantiku, ale Ben Stiller a Jennifer Aniston ako pár - Wow! Jennifer mám rád už od Friends a Bena Stillera mám rád už minimálne kvôli jeho úlohe Gaylorda vo Fotríkovi. Celkovo ide o vydarenú, nenáročnú, ale zábavnú komédiu, kde je najlepším aktérom aj tak Phillip Seymour Hoffman. /80%/ ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Zelená vlajka na jachte Lelanda Van Lewa (Bryan Brown), na ktorej je boxujúci klokan, viala počas Amerického pohára v jachtingu v roku 1983, v ktorom Austrália zvíťazila. (vander19)
  • V rozhovoru z roku 2015 Jennifer Aniston prozradila, že si jeden den natáčení zlomila palec na noze, ale v natáčení pokračovala. (veronikajel)
  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama