Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Já to s Polly risknul, a nevyplatilo se! Jen další zástupce velmi primitivní americké romantické komedie, která navíc v sobě neobsahuje nic inovativního a zcela zbytečně a účelově mnohdy upadá do hrubozrnnosti. Hlavní herecká dvojice celkem v pořádku. Přestože jsem Jennifer Aniston nikdy nijak nemusel, zde mi nevadila, navíc umí nejednou diváka "rozpálit". ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

I když romantický komedie zrovna dvakrát nemusim, tak u tohohle filmu jsem se docela zasmál. Sice je to stokrát ohranej příběh o tom, jak se dva úplně odlišný lidi nakonec daj dohromady, ale je to celkem nabitý humorem. Někdo možná nepřekousne, že humor má občas tak trochu fekální charkter a několik scén se odehrává na hajzlu, ale mně tohle nevadí. K tomu jsou ve filmu různý bizarní vedlejší postavičky jako neúspěšnej herec Philip Seymour Hoffman nebo francouzskej nudista Hank Azaria. Prostě slušná komedie, která utekla jako voda. Momentální hodnocení 58% je dost nespravedlivý. ()

Reklama

Pekisan 

všechny recenze uživatele

"Prijemne" je to slovo. Urcite omielane milion krat v miestnych komentaroch. Ale kto by to cital. Anistonka a Stiller prijemne sprevadzaju dejom od jednej "vedlajsej" postave k druhej, vsetky skvelo obsadene a zaujmavejsie nez vacsina dejovej linky. Romanticky vsak priznavam, ze aj im to velmi svedci a casto je to vtipne. Tak prijemne. A nakonci sa dockame aj tradicneho "za 2 hodky odlieta" behu. Tiekol som jak juniorky pred Bobor koncertom. Biebrom. Brumbrum ci ako? ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Varovnou statistikou vybavený sucharský pojišťovák Bena Stillera a kosmopolitní ze dne na den žijící holčina Jennifer Aniston se k sobě jako x-tá totálně se nehodící dvojice nakonec hodili. Čekala jsem něco v duchu trapného Božského Bruce, ale ti dva, na které je příjemný pohled i v civilu, mě mile překvapili. .......A taky postava Bryana Browna a Hoffmanův "Ježíš". ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Něco tak klišovitého už jsem dlouho neviděl.Riskni to s Polly mi přišelo jako sesbírané scénky s jiných romantických komedií,a zde ony,již mnohokrát použité a viděné obrazy pouze autoři poslepovali dohromady.Bohužel to nezachrání ani jinak vždy vynikající Ben Stiller a snad jen výstupy P.S.Hoffmana stojí za to.Nuda a šeď! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Během zkoušet fretka Bena Stillera několikrát pokousala. (don corleone)
  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)
  • Budova, ze které Leland van Lew vyskočí je AT&T Tower v Los Angeles. Nejvyšší mrakodrap ve městě. (don corleone)

Reklama

Reklama