Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Já to s Polly risknul, a nevyplatilo se! Jen další zástupce velmi primitivní americké romantické komedie, která navíc v sobě neobsahuje nic inovativního a zcela zbytečně a účelově mnohdy upadá do hrubozrnnosti. Hlavní herecká dvojice celkem v pořádku. Přestože jsem Jennifer Aniston nikdy nijak nemusel, zde mi nevadila, navíc umí nejednou diváka "rozpálit". ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Stokrát omleté téma, tentokrát s komediantskou hereckou smetánkou. Ben Stiller v další romantické roli, stejně jako Jennifer Aniston. Philip Seymour Hoffman opět v podpůrné roli, která drží celý film v jakž takž průměrné rovině. Největším přínosem filmu bylo paradoxně obsazení Aleca Baldwina do role Stillerova vedoucího, díky které (snad) dostal typově naprosto stejnou roli v seriálu 30 Rock, kde předvádí svůj životní výkon. Výskyt fekálního humoru na film se Stillerem či Anistonovou je nebývale častý, nedosahuje však takových výšin, aby to film nějak výrazně kvalitativně srazilo dolů. Celkově vzato, další průměrný film ve filmografiích výše uvedených herců. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála komedií s Benem Stillerem, u které se fakt bavím, pokud si ji jednou za čas pustím. Čert vem předvídatelný děj a pár fekálních vtípků, když pak dostanu záchvat smíchu při nezapomenutelných hereckých kreacích Philipa Seymoura Hoffmana. Potěší i Jennifer Aniston se svou roztomile dezorientovanou fretkou a několik epizodních roliček v podání herců zvučných jmen. (70%) ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Buď jsem divná nebo to byla opravdu taková nuda. Příběh byl inteligentní, občas vtipný, ale přišel mi takový obyčejný, nezajímavý a pro mě opravdu hodně nezábavný. Bena Stillera moc nemusim a po tomhle filmu se na tom nic moc nezmění. Zato Jennifer Aniston mám docela ráda (hlavně z Přátel) a myslím, že umí hrát líp. Třeba, až se na to podívám znovu (dostanu odvahu), ohodnotím to líp. Alespoň, že to nebyla bezduchá, nechutná obludnost jako např. "prcičky" => dalo se na to koukat. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Podle shlédnutých snímků posledních dní, zřejmně nemám šťastnou ruku na to, abych vybral ten lepší kousek, který by mi alespoň spravil náladu. Na prstech jedné ruky po nehodě z pilou, bych spočítal filmy u kterých jsem se opravdu bavil a odlechčil nervovým kolapsům kterým v posledních dnech čelím ( hlavně pracovně ) Nevím, možná za to ten film ani tak nemůže, ale mně to prostě nebavilo a sposta " komických " situací mně spíš nasírala než aby pobavila. Takže za 2 háčky na ryby. Ben Stiller a Jennifer Aniston, mi k sobě vůbec nepasovaly. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • V jednu chvíli natáčela Jennifer Aniston zároveň seriál "Přátelé" film "Božský Bruce" a tento snímek. (don corleone)
  • Alternatívnymi názvami filmu boli aj Untitled John Hamburg Project, Risk či Bobby my love. (MikaelSVK)
  • Budova, ze které Leland van Lew vyskočí je AT&T Tower v Los Angeles. Nejvyšší mrakodrap ve městě. (don corleone)

Reklama

Reklama