Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Moderátoři Geňa a Suchoš, kteří jsou zároveň také herci, vás pobaví, a aby zábavy bylo ještě víc, do každého dílu si přizvou VIP hosta. A navíc: v každém dílu se objeví odborník na některou z netradičních motoristických disciplín, jako je šrotování aut, krádeže automobilů, řízení ve smyku atd. Společně s moderátory a štábem se tak podíváme například do industriální oblasti Dolních Vítkovic, na polygon, ale také do měst i do přírody. (TV Prima Cool)

(více)

Recenze (9)

MrFarmer odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co to má být a na koho tenhle pořad cílí? Má to být laciná kopie Top Gearu? Na to by byla potřeba vtipná ústřední dvojice (trojice). Jak se ukazuje už v partičce, Geňa umí zahrát vtipného blbce, ale Suchánek je prostě jen křečovitej a trapnej. A proto to nefunguje ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož se na pořad nedá koukat déle než pět minut bez vážného poškození mozku, trvalo mi nashromáždit potřebné informace pro recenzi déle než obvykle. Je to tak trochu smutně komické dát pořad ,,o autech" dvěma šaškům, kteří o nich nevědí ale vůbec nic. Bohužel, co se tvorby zábavy týče, nejsou na tom o moc lépe a to je možná ještě smutnější. Opět odmítám zbytečně srovnávat se slavným TG, jelikož tyhle televizní braky jsou ve své vlastní kategorii televizního odpadu a nemají tedy společného nic kromě aut. A ani ta se tu moc nevyskytují. Vše co by někdo mohl pokládat za zajímavé bylo již představeno v ukázce a i tak je to neuvěřitelná nuda. Moderátoři: Za celou dobu jsem se ani nepousmál. Náplň pořadu je bez fantazie (pokud tedy nepočítám Suchánka bez podprsenky🤢) a někde u druhé epizody na vrakovišti si pravděpodobně již vyčerpali celý rozpočet pořadu, což dokazuje silnou důvěru produkce. Za zdaleka nejhorší však považuji bezduché tlachání s hostem, s jakousi rádoby celebritou, co vidíte poprvé v životě a to se prostě nedá. PS: Bábovky a plechovky jsou také pěkné hovno, ale oproti kotli jsem to shlédl jedním dechem. ()

Reklama

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědav, co to bude, zaujala mě některá jména kromě dvou hlavních představitelů, ale po dvou pokusech to už ignoruji. Prima jde - víme kam, její tvorba je v posledních letech průser za průserem, nebo recyklace recyklovaných recyklátů a nejlepší pořady má z doby, která je už taky hodně fousatá. Jejich problém. Nikdo mě nenutí a ani nemůže se na podobné věci koukat, takže pro mě čistý odpad. Suchánek už prostě přešel z fáze dítěte do faze dědka a mezi tím vlastně ani nic nebylo... ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl to je TAK ubohý a nudný! A zbytečný ... Ale pan Suchánek si neodpustí hrát si na Funese. Směšné (nikoliv vtipné). ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama